Lening aan OPR-BEDRIJFSKREDIET

4.5
  • Doe een aanvraag
  • Wacht op antwoord
  • Ontvang geld
Leningsvoorwaarden in OPR-BEDRIJFSKREDIET
Hoeveelheid van 3000 tot 50000 €
Beoordeel van 4 tot 6%
Termijn van 30 tot 365 dagen
Leeftijd, jaren van 21 jaar oud
Snelheid van verwerking van aanvraag 24 uur
Snelheid van uitbetaling 30 minuten
Werkschema De klok rond

Inhoud

Een OPR Bedrijfskrediet lening snel afsluiten

De naam OPR Bedrijfskrediet is een onderdeel van een bedrijf wat in Nederland actief is onder de naam opr-finance B.V. Dit is weer een dochteronderneming van een Fins bedrijf met dezelfde naam. Het bedrijf werd officieel in Finland opgericht in het jaar 2005. Hun grootste specialisatie is het uitgeven van kredieten die een korte looptijd hebben aan bedrijven. In de tussentijd hebben OPR Bedrijfskrediet al vele bedrijven geholpen met het verstrekken van leningen voor honderden miljoenen. Men heeft dus ervaring genoeg op dit gebied.

Men levert diensten in meerdere andere gebieden in Europa. Zo heeft het behalve in Finland vestigingen op een hoop andere plekken. Deze zitten bijvoorbeeld in Praag en Kopenhagen, maar er zit er ook een in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. De eenvoudigste manier om echter een aanvraag te doen of in contact te komen is via oprbedrijfskrediet.nl, de website zelf

Wat kost het om een OPR Bedrijfskrediet lening aan te vragen?

Het is altijd goed om een duidelijk beeld te hebben van de totale kosten voordat je daadwerkelijk een OPR Bedrijfskrediet af gaat sluiten. Er zijn verschillende opties qua looptijd en totale leenbedrag. Zodoende kun je een lening kiezen die precies aansluit bij wat je nodig hebt als bedrijf. Hieronder kun je in een tabel de meest belangrijke informatie zien die je zult willen weten over een lening bij deze organisatie. De looptijd kan vanaf 1 maand tot aan 12 maanden. Het minimale leenbedrag is 3000 euro en het maximale bedrag 50000 euro. In de tabel zijn we uitgegaan van een maximale looptijd van 12 maanden.

Leenbedrag 10000 euro 50000 euro
Rentebedrag 5204 euro 14992 euro
Totaal terug te betalen 15204 euro 64992 euro

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Mocht je zover zijn dat je een OPR Bedrijfskrediet wilt aanvragen dan moet je wel aan alle voorwaarden voldoen. Het is niet enorm moeilijk om als onderneming een dergelijke aanvraag te doen. Je zult als onderneming voor je OPR Bedrijfskrediet een BKR toetsing moeten ondergaan. Als deze negatief uitvalt zal het niet mogelijk zijn een overeenkomst te sluiten. Daarnaast moet je zelf een ondernemer zijn met een bedrijf met een goede krediethistorie en naam. Een registratie bij de kamer van koophandel is ook verplicht. Eigenlijk moet je dus in Nederland geregistreerd zijn en moet het bedrijf al minimaal een jaar actief zijn.

Hoe kan ik bij OPR Bedrijfskrediet mijn krediet aanvragen?

Allereerst heb je een offerte binnen no-time aangevraagd. Dit hoeft maar minder dan 10 minuten te kosten op oprbedrijfskrediet.nl. Mocht de offerte je daarna goed bevallen dan is de volgende stap het afsluiten. Je zult aan alle voorwaarden moeten voldoen, waarna het geld binnen enkele dagen al op de rekening staat indien alles wordt goedgekeurd. Er zullen enkele papieren, zoals een persoonsbewijs en het bewijs van inschrijving bij de kamer van koophandel, moeten worden overlegd. Daarna is alles eigenlijk al geregeld.

Inloggen bij mijn OPR Bedrijfskrediet

Bij OPR Bedrijfskrediet inloggen is een makkelijke manier om al je gegevens bij te houden. Nadat je een lening hebt afgesloten kun je hier van alles aanpassen of eerder aflossen. Het aanpassen van andere gegevens kan hier tevens gelijk geregeld worden. Zo houdt je makkelijk al je administratie op orde. Mocht je nog betalingen terug willen zien dan kan dit bij mijn OPR Bedrijfskrediet ook gelijk geregeld worden.

Beoordelingen van andere gebruikers

Iemand die eenmaal zover is om een lening te willen gaan afsluiten, wil natuurlijk wel graag weten of een partij betrouwbaar is. Zo is het goed om te weten of er veel OPR Bedrijfskrediet klachten de ronde doen of dat de recensies juist goed zijn. Hieronder lees

je een duidelijk overzicht van wat als voor- en nadelen beschouwd worden voor het aanvragen van een krediet bij deze organisatie.

Voordelen

  • Eerder aflossen brengt geen extra kosten met zich mee
  • Je kunt in vaste termijnen terugbetalen
  • Een offerte is geheel vrijblijvend aan te vragen zonder kosten
  • Je hoeft als bedrijf niet veel cijfers te overleggen

Nadelen

  • Je moet een persoonlijke borgstelling verplicht doen
  • De looptijd en het maximale bedrag zijn niet heel hoog

Veelgestelde vragen

📌 Hoe werkt OPR Bedrijfskrediet precies?

De procedure voor het aanvragen van een bedrijfskrediet is vrij recht door zee. Zolang je voldoet en alle benodigdheden kunt overleggen, zal het snel voor elkaar zijn. Op de website van OPR Bedrijfskrediet kan alles digitaal worden ingediend zodat je zo min mogelijk tijd aan het aanvragen zelf nodig kwijt bent.

📌 Kan ik als student geld lenen bij OPR Bedrijfskrediet?

Alles is afhankelijk van of je een bedrijf hebt wat officieel geregistreerd is. Zo zou dit ook kunnen voor studenten. Zolang je maar een onderneming hebt die al langer dan een jaar bestaat en ingeschreven is bij de Kamer van Koophandel. Dit heeft er in principe niets mee te maken of je niet studeert, al is het wel wat ongebruikelijker dit allebei te doen.

📌 Is het verstandig bestaande leningen over te sluiten naar opt bedrijfskrediet?

Het is niet mogelijk om andere bestaande leningen over te sluiten naar deze aanbieder. Of het verstandig is hangt ervan af onder welke voorwaarden de eerdere lening is afgesloten. Voor leningen die je gaan oversluiten naar OPR Bedrijfskrediet geldt dit dus niet.

📌 Hoe lang duurt het aanvraagprocess van een online lening?

Bepalend is of je aan alle voorwaarden voldoet. Mocht dit het geval zijn, dan kan een krediet bij deze organisatie snel geregeld zijn. Na het indienen van de aanvraag zelf staat het zelfs binnen 24 uur op je rekening. Erg handig dus als je zakelijk snel geld nodig hebt om iets te kunnen regelen.

📌 Hoe kan ik extra geld aflossen?

Een zeer groot voordeel is dat het eenvoudig en kosteloos is om extra af te lossen. Veel mensen die hun OPR Bedrijfskrediet ervaringen delen geven aan dat dit voor hun een enorm pluspunt is. Logisch, want het geeft veel meer vrijheid aan degene die leent. Als je even iets kunt missen kun je dit gelijk stoppen in het afbetalen van je lening, waardoor deze minder snel zal lopen.

Contactinformatie van het bedrijf OPR-BEDRIJFSKREDIET
Officiële site / Homepage aanvraag.opr-bedrijfskrediet.nl
Adres OPR-Finance B.V. Sarphatistraat 370 1018 GW AMSTERDAM
Telefoon 085-064 3300

Beoordelingen over OPR-BEDRIJFSKREDIET 2

4,5
2 beoordelingen
Schrijf feedback

Omdat ik even niet wist hoe ik het beste een zakelijk krediet kon regelen kwam ik bij opr bedrijfskrediet uit. Ik zag gelijk alles wat ik zocht. Een lening voor het bedrag wat ik wilde en die snel weer kon worden terugbetaald. Als klap op de vuurpijl kun je eerder aflossen zonder dat daar extra kosten mee gemoeid zijn. Ik was helemaal tevreden, zeker toen het geld binnen 48 uur op mijn rekening stond.

Ik was op zoek naar een passende lening voor mijn onderneming. Deze had ik nodig om snel extra geld te kunnen investeren. Mijn voorkeur was echter ook om deze zo snel mogelijk weer terug te betalen. Bij opr bedrijfskrediet kon dat ook. Het was dus een goede match voor mijn wensen. Bovendien was alles snel rond.

Nieuwe beoordeling

Snelheid van afgifte
Verplicht om in te vullen
Naam
Verplicht om in te vullen
E-mail
Niet gepubliceerd op de site
Verplicht om in te vullen
Uw feedback
Verplicht om in te vullen
Verplicht om in te vullen