Lening aan SWISHFUND

4.7
  • Doe een aanvraag
  • Wacht op antwoord
  • Ontvang geld
Leningsvoorwaarden in SWISHFUND
Hoeveelheid van 3000 tot 250000 €
Beoordeel van 1 tot 2.3%
Termijn van 90 tot 365 dagen
Leeftijd, jaren van 21 jaar oud
Snelheid van verwerking van aanvraag 10 minuten
Snelheid van uitbetaling 24 uur
Werkschema De klok rond

Inhoud

Een lening bij Swishfund snel aanvragen

De naam swishfund.nl heb je vast al eens voorbij horen komen. Er wordt veel reclame gemaakt door deze aanbieder van bedrijfsleningen. Wanneer je een jonge onderneming hebt, of eentje die wel al een tijdje meegaat, en een financiële injectie nodig hebt is dit een goede partij om mee in zee te gaan. Er zijn uiteraard wel een aantal voorwaarden waar je als onderneming aan moet voldoen. Wanneer dit het geval is dan kun je ervoor kiezen hier een krediet aan te vragen.

Misschien lijkt dit inmiddels wel een hele bekende naam. Toch werd het bedrijf pas in het jaar 2016 opgericht. Nu Swishfund Nederland al aardig heeft veroverd zal het echter voelen alsof dit al veel langer bestaat. Niet alleen wordt er overigens onder deze naam geopereerd. Er zijn nog veel meer verstrekkers die ook onderdeel zijn van dit bedrijf, ook voor andere soorten leningen. Het is allemaal onderdeel van Swishfund UK.

Wat gaat een lening bij Swishfund kosten?

Als bedrijf is het goed om het een en ander te weten. Dit zorgt ervoor dat je weet met wie je in zee gaat en wat de mogelijkheden zijn. Een aantal factoren zijn belangrijk om kennis van te hebben. Bijvoorbeeld wat een Swishfund lening voor minimum- en maximum bedrag kan hebben, of wat de looptijd is die hiervoor staat. Daarnaast zijn er nog meer voorwaarden waar je als onderneming aan moet voldoen, maar daar komen we later op.

Eerst richten we ons op het kostenplaatje. Het minimumbedrag voor een lening is hier 3000 euro. Het maximale bedrag wat verstrekt wordt is 500000 euro. Vrij ruim dus. Dan is er nog de looptijd. De minimale looptijd is 3 maanden en het maximum is 12 maanden. Het krediet dient dus best wel snel terug betaald te worden. Hieronder zie je nog even een overzicht zodat je het allemaal op een rijtje hebt:

Minimale bedrag 3000 euro Maximale bedrag 500000 euro
Minimale looptijd 3 maanden Maximale looptijd 12 maanden
Debetrente min. 1% debetrente max. 2.3%
Extra kosten 2% totale som Extra kosten 2% totale som

Algemene voorwaarden bij Swishfund

Nu je wat meer weet over hoe het kostenplaatje in elkaar steekt, is het handig om te weten aan welke voorwaarden je zult moeten voldoen. Bij Swishfund geld lenen gaat immers niet zonder dat je dit kunt overleggen. Als eerste is het goed te weten dat je als bedrijf minimaal 50000 euro omzet per jaar moet hebben. Mocht dit het geval zijn, dan kijken we verder naar de andere vereisten.

Normaal gesproken moet het voor menig onderneming geen enkel probleem zijn om aan de andere condities te voldoen, want deze zijn vrij vanzelfsprekend. Zo moet je over een zakelijke bankrekening beschikken. Nog een vereiste is een nummer van de Kamer van Koophandel, hier moet je dus ingeschreven zijn. Als laatste moet het bedrijf op zijn minst een jaar actief zijn. Geldt dit allemaal, dan kunnen we verder naar de volgende stap.

Hoe vraag ik mijn lening aan?

Nadat aan alle voorwaarden is voldaan kan het aanvraagprocess worden voortgezet. Het goede nieuws is dat dit allemaal vrij vlot verloopt. De aanvraag van het krediet wordt soms zelfs al binnen 10 minuten goedgekeurd. Daarna kan het bedrag al binnen een dag, 24 uur dus, op de zakelijke rekening staan.

Om de overeenkomst te sluiten dienen natuurlijk wel een aantal gegevens overlegd te worden. Zo zal de eigenaar van de onderneming zich moeten identificeren en moeten alle documenten met de gegevens van het bedrijf erop ook aangetoond worden. Je kunt Swishfund betrouwbaar noemen. Het is dus geen enkel probleem om al deze documenten op te sturen. .

Bij mijn Swishfund inloggen

Als het krediet eenmaal verstrekt is, wil je natuurlijk wel toegang hebben tot alle gegevens. Graag weet iedereen hoeveel er nog afgelost moet worden. Soms kunnen er ook wat aanpassingen nodig zijn, dit kan dan ook gelijk. Sommige bedrijven vragen zich af, kan ik bij Swishfund mijn lening eerder aflossen? Daar hebben we ook het antwoord op! Het is namelijk ja. Ondanks dat dit wel op aanvraag moet, kost het verder niets. Ideaal dus voor wanneer je het geld al eerder kunt missen.

Wat hebben andere voor ervaring

Indien je jezelf afvraagt op Swishfund klachten of andere problemen heeft, of juist helemaal niet, dan kun je hier online al een hoop antwoorden op vinden. Door te lezen wat andere vinden die de services van dit bedrijf al eerder hebben gebruikt, krijg je zodoende een aardig idee van hoe het ervoor staat. Maar voor nu helpen we je alvast een handje. Zo lees je hier over de voor- en nadelen van een bedrijfskrediet bij deze aanbieder:

Voordelen

  • Snelle verwerking van aanvragen
  • Gehele aanvraag kost niets en is vrijblijvend
  • Bedrijf wordt door ondernemers zelf gerund
  • Eerder afbetalen is mogelijk zonder extra kosten

Nadelen

  • De looptijd is vrij kort
  • Het bedrag wordt altijd ineens overgemaakt, geen termijnen mogelijk
  • Minimale omzet is vereist

Veelgestelde vragen

📌 Kan ik bij Swishfund geld lenen zonder BKR toetsing?

Opvallend genoeg kun je hier een zakelijk krediet krijgen zonder dat je BKR registratie gecheckt hoeft te worden. Dit kan in sommige gevallen wel handig zijn. Daarmee worden mensen die wel een dergelijke registratie hebben dus alsnog de mogelijkheid geboden om hun onderneming verder te laten groeien.

📌 Biedt Swishfund ook leningen aan bedrijven en ondernemers?

Dit doet men hier juist. Het verstrekt specifiek leningen en krediet aan bedrijven die graag willen groeien. Daarbij wordt dit bedrijf gerund door ondernemers zelf. Kortom, men weet precies wat de klant nodig zal hebben. In de ene na de andere Swishfund review komt dit als een positief onderdeel van het bedrijf naar voren.

📌 Hoe werkt Swishfund precies?

Eigenlijk werkt het vrij simpel. Als je een bedrijf of onderneming hebt die aan de voorwaarden voldoet om hier een lening af te sluiten, kun je een aanvraag doen. Het vervolg spreekt dan aardig voor zich. Wat pas echt mooi is, het bedrag staat daarna al binnen 24 uur op de rekening van het bedrijf indien alles met succes wordt ingediend.

📌 Hoe lang duurt het voordat ik mijn offerte ontvang?

Een offerte is ontzettend snel aangevraagd. Je kunt heel snel aangeven welk bedrag je wilt lenen tegen welke looptijd. Eigenlijk is dat alles wat je nodig hebt om precies te weten voor wat voor een krediet je in aanmerking zult komen. Daarna zal het pas nodig zijn om alle andere gegevens door te kunnen geven voordat de lening daadwerkelijk afgesloten kan worden.

📌 Hoeveel tijd heb ik nodig om papierwerk te verzamelen?

In principe gaat dit process vrij snel. Omdat je de meeste gegevens van het bedrijf toch wel bij de hand zult hebben, hoef je normaal gesproken niet enorm veel papieren te verzamelen. Daarnaast kan je alles digitaal indienen. Als voordeel heeft dit dat de hele overeenkomst nog sneller gesloten kan worden. De meeste Swishfund ervaringen hierover zijn dan ook zeer positief.

Contactinformatie van het bedrijf SWISHFUND
Officiële site / Homepage www.swishfund.nl
Adres Anthony Fokkerweg 1, 1059CM Amsterdam
Telefoon 085 064 4144

Beoordelingen over SWISHFUND 3

4,7
3 beoordelingen
Schrijf feedback

Ik had al een paar keer een Swishfund reclame voorbij zien komen. Toen had ik het echt nodig en schoot het me te binnen. Ik was positief verrast over hoe duidelijk alles is en hoe snel het geheel uiteindelijk was geregeld. Dat ik snel over het krediet kon beschikken was ik enorm blij mee. Mocht je als ondernemer verder willen groeien dan is deze partij daar een hele goede partner voor.

Mijn onderneming begon al aardig te groeien. Gelukkig maar, want nu werd er genoeg omgezet om aan de voorwaarden voor het krediet te voldoen. De volgende stappen waren snel gezet. Nadat ik op de website van Swishfund het aanvraagproces had doorlopen had ik voor ik het wist het gewenste bedrag binnen. Dit heeft enorm geholpen om nog verder te groeien als bedrijf.

Als beginnend bedrijf heb je soms net een duwtje in de rug nodig. Dat wist ik wel, alleen kon ik maar geen kredietverstrekker vinden die mij en mijn onderneming op een passende manier dat zetje kon geven. Tot ik Swishfund tegenkwam, want dat veranderde alles. Niet alleen werd ik goed geholpen met vragen, ik vond precies waar ik naar op zoek was en het ging snel, hulde!

Nieuwe beoordeling

Snelheid van afgifte
Verplicht om in te vullen
Naam
Verplicht om in te vullen
E-mail
Verplicht om in te vullen
Uw feedback
Verplicht om in te vullen
Verplicht om in te vullen