Lening aan SANTANDER

4.8
  • Doe een aanvraag
  • Wacht op antwoord
  • Ontvang geld
Leningsvoorwaarden in SANTANDER
Hoeveelheid van 1500 tot 50000 €
Beoordeel van 8.7 tot 11.9%
Termijn van 1440 tot 2850 dagen
Leeftijd, jaren van 21 jaar oud
Snelheid van verwerking van aanvraag 20 minuten
Snelheid van uitbetaling 1-2 dagen
Werkschema De klok rond

Inhoud

Snel een lening aanvragen bij Santander

Het bedrijf Santander is de grootste bank van Europa. Oorspronkelijk is het afkomstig uit de Spaanse plaats met dezelfde naam. Maar je hoeft hier niet speciaal een bankrekening te hebben om van andere diensten gebruik te maken. Zo kun je bijvoorbeeld geld lenen. In Nederland heeft Santander in Utrecht een vestiging.

Officieel luistert het naar de naam Santander Consumer Finance. Het werd in het jaar 1857 al opgericht in Spanje en is sinds het jaar 1985 ook actief in Nederland. Ook Santander UK vormt een grote tak voor het bedrijf voor klanten in het Verenigd Koninkrijk. Je kunt er als particulier eenvoudig persoonlijk leningen of een doorlopend krediet aanvragen. Onder welke voorwaarden precies hangt af van wat je als klant nodig hebt en hoeveel je precies kunt lenen. We gaan je hier alles vertellen over Santander Nederland en wat je mag verwachten bij het afsluiten van een lening.

Wat zijn de kosten van een lening bij Santander.nl?

Om te beginnen is het makkelijk even duidelijk te hebben wat er allemaal mogelijk is. Zo heb je dus de keuze uit een persoonlijke Santander lening of een doorlopend krediet. Waarin deze zich onderscheiden leggen we zo even uit, met daarbij een voorbeeld in een berekening. het minimale bedrag wat geleend kan worden is 1500 euro tot een maximum van 50000 euro. Op deze manier kunnen klanten met verschillende wensen dus bedient worden. Ook de looptijden zijn vrij ruim, wat meer flexibiliteit met zich meebrengt.

Persoonlijke lening

Deze vorm van lenen is goed voor iedereen die duidelijkheid wil. Van tevoren staat vast welk bedrag je leent. Ook aan de rente en looptijd zal niets veranderen, Zodoende weet je waar je aan toe bent. Je betaald een vast bedrag per maand terug.

Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet wordt de afsluiter van de lening een stuk meer flexibiliteit geboden. Dit is handig wanneer je tussendoor wel eens geld wilt opnemen. of graag zo snel mogelijk eerder terugbetaald. De rente kan hoger of lager worden tijdens de looptijd van de overeenkomst. Dit kan dus zowel positief als negatief uitvallen bij een Santander B.V. lening.

Leenvorm Persoonlijke lening Doorlopend krediet
Min-max looptijd 24 tot 120 maanden 24 tot 120 maanden
Min-max bedrag 1500 tot 50000 euro 1500 tot 50000 euro
Rentepercentage Vanaf 5.8% Vanaf 8,7%

Welke voorwaarden zijn van toepassing?

Wil je in aanmerking komen voor het afsluiten van een lening dan zijn er wel een aantal voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Zo moet bij Santander je rekeningnummer Nederlands zijn. Ook belangrijk, je moet een inkomen kunnen overleggen. Dit wil dus zeggen een arbeidsovereenkomst of inkomen uit een andere bron, bijvoorbeeld als je een eigen bedrijf hebt. Zonder dat je dit kunt laten zien zal een krediet niet toegekend worden.

Als potentiële klant mag je met een negatieve BKR bij Santander ook geen lening afsluiten. Qua leeftijd worden er ook eisen gesteld voordat je een overeenkomst kunt laten bevestigen. Iedereen moet minimaal 18 jaar oud zijn. Er is nog een voorwaarde, die we niet heel vaak voorbij zien komen. Want je mag het bedrag alleen voor eigen gebruik houden. Dus er kunnen geen andere dingen mee gedaan worden.

Een krediet aanvragen

Wanneer je een offerte hebt aangevraagd kun je er snel achter komen of de aanvraag wordt goedgekeurd of afgewezen. In principe zal dat laatste niet snel gebeuren wanneer je aan alle vereisten voldoet. De volgende stappen zijn daarna makkelijk om contact in Nederland op te nemen. Je kunt echter rechtstreeks doorgaan met het in orde maken van het contract of gelijk met Santander bellen. Vervolgens zal de aanvraag binnen 24 uur beoordeeld worden. Als het dan wordt goedgekeurd staat het geld binnen maximaal twee dagen op de rekening.

Hoe in te loggen op mijn Santander?

Na het afsluiten van een overeenkomst zijn er vele manieren op met Santander contact op te nemen. Door dit te doen heb je inzage in al je gegevens en kun je makkelijk dingen aanpassen of veranderen. Nadat het geld lenen is goedgekeurd kun je bij mijn Santander inloggen, ook als je eerder een deel van het bedrag wilt terugbetalen. Zodoende heb je alles in eigen hand via het gebruik van je account op de website..

Wat vinden anderen?

Door de Santander ervaringen van anderen te bekijken krijg je een aardig idee wat de mening is over deze partij. Omdat men een goede en lange staat van dienst heeft mag je natuurlijk verwachten dat dit een goede dienstverlener is en dat Santander betrouwbaar is. Gelukkig is dit ook zo. Je hoeft je als klant dan ook nergens druk om te maken. Als je akkoord gaat met alle voorwaarden zullen er later zeker geen gekke dingen gebeuren hier. Lees hieronder vast de voordelen en nadelen door van een lening afsluiten bij dit bedrijf:

Voordelen

  • Je kunt je lening verzekeren
  • Alle aanvragen worden snel verwerkt
  • Mogelijkheden om eerder af te lossen

Nadelen

  • Vrij hoge rente in vergelijking met andere aanbieders
  • Lening mag alleen voor eigen gebruik zijn

Veelgestelde vragen

📌 Hoe kan ik extra geld aflossen?

Bij Santander is terugbetalen vrij eenvoudig. Dit gaat normaal gesproken via een maandelijks bedrag. Je kunt dit automatisch laten incasseren of zelf overmaken. Mocht je echter de mogelijkheid zien om eerder nog meer af te lossen, dan is dit altijd mogelijk. Dit is kosteloos en kan ten alle tijden gedaan worden.

📌 Hoe lang duurt het aanvraagprocess van een online lening?

Wanneer je bent begonnen met werken aan het aanvragen van je lening kan het process snel lopen. Als er dingen niet goed gaan kun je altijd contact met de Santander klantenservice in Nederland opnemen om te vragen hoe je het beste verder kunt gaan. In totaal kan het hele process vanaf het moment dat als eerste een offerte aanvraagt tot het geld op de rekening staat tot twee dagen duren.

📌 Hoe werkt Santander precies?

Bij dit bedrijf kun je zowel doordeweeks als in het weekend terecht. Door de mening van anderen op een Santander forum te bekijken kun je ook al een en ander leren. Vele reviews vertellen vaak meer over de ervaringen van anderen. Het aanvragen en afsluiten van een lening werkt echter zeer eenvoudig, waardoor veel mensen zeer tevreden zijn over de service.

📌 Hoeveel tijd heb ik nodig om papierwerk te verzamelen?

Indien je aan alle voorwaarden voldoet waarmee je een overeenkomst kunt afsluiten, heb je niet lang nodig. Binnen enkele tientallen minuten kun je jouw gegevens doorgeven. Misschien is het nodig om wat papierwerk te uploaden, zoals een zakelijke arbeidsovereenkomst om je inkomen aan te tonen. Daarna is alles snel geregeld.

📌 Kan ik bij Santander geld lenen zonder BKR toetsing?

Het is helaas niet mogelijk om een lening te verkrijgen wanneer je een negatieve BKR registratie hebt. Gevolg hiervan is dus dat je via een andere manier aan een krediet zult zien te moeten komen. Hier is niets aan te veranderen. Daarom is het antwoord op deze vraag dus een vrij simpel, maar niet te veranderen nee.

Contactinformatie van het bedrijf SANTANDER
Officiële site / Homepage www.mijnsantanderconsumerfinance.nl
Adres Vliegend Hertlaan 77 - Postbus 2343 3526 KT UTRECHT - 3500 GH UTRECHT
Telefoon 030- 63 88 100

Beoordelingen over SANTANDER 4

4,8
4 beoordelingen
Schrijf feedback

Ik was al bijna klaar met het aanvragen van mijn krediet toen ik nog even wat wilde vragen. Ik heb de openingstijden opgezocht maar zag dat ik ook via de Santander live chat contact op kon nemen. Dit deed ik en mijn vraag was daardoor enorm snel beantwoord. Toen dat eenmaal geregeld was wist ik dat alles op de juiste manier ging en ben ik gelijk overgegaan op het afsluiten van mijn doorlopend krediet.

Eerst twijfelde ik nog een beetje of ik wel verder wilde gaan met het afsluiten van een lening. Nadat ik telefonisch contact had opgenomen met Santander werd alles echter perfect uitgelegd. Gevolg hiervan was dat ik zeker wist dat ik verder wilde gaan met het afsluiten van mijn krediet, wat ik dan ook heb gedaan. Voor ik het wist had ik de bevestiging binnen en enkele dagen later al het contract.

Ondertussen was ik al een tijdje op zoek naar een geschikte lening. Ik twijfelde al een tijdje tussen een Santander doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Maar nadat ik alle twee de offertes naast elkaar had gelegd en die van een aantal andere aanbieders had vergeleken, wist ik gelijk wat ik wilde hebben. Al met al was alles dus zo geregeld en had ik het geld binnen een paar dagen binnen.

Een bedrijf als Santander heeft qua ervaring natuurlijk de naam mee. Maar toen ik met ze in zee ging was ik alsnog verbaasd over de goede service. Alles was zo voor elkaar en ik kon uiteindelijk een product krijgen precies zoals ik dat wilde hebben. Ook nadat ik het krediet had afgesloten kon ik later alsnog extra aflossen zonder dat dit extra kosten met zich meebracht.

Nieuwe beoordeling

Snelheid van afgifte
Verplicht om in te vullen
Naam
Verplicht om in te vullen
E-mail
Niet gepubliceerd op de site
Verplicht om in te vullen
Uw feedback
Verplicht om in te vullen
Verplicht om in te vullen