Lening aan SALDODIPJE

4.7
  • Doe een aanvraag
  • Wacht op antwoord
  • Ontvang geld
Leningsvoorwaarden in SALDODIPJE
Hoeveelheid van 100 tot 1500 €
Beoordeel van 6 tot 13.99%
Termijn van 30 tot 62 dagen
Leeftijd, jaren van 21 jaar oud
Snelheid van verwerking van aanvraag 1 dag
Snelheid van uitbetaling 24 uur
Werkschema De klok rond

Inhoud

Snel een lening bij Saldodipje

Op de website saldodipje.nl kun je binnen no-time een kleine lening afsluiten. Deze zogenoemde flitsleningen zijn ideaal voor iedereen die snel een klein krediet nodig hebt. Daar komt bij dat de voorwaarden een stuk minder streng zijn dan bij de meeste andere leenvormen zoals een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Voor iedereen die naar iets dergelijks op zoek is dus erg handig, al betaal je wel vaak relatief veel rente.

Mocht je interesse hebben in een dergelijke lening, dan is het fijn om te weten wat er achter deze website en dit bedrijf schuilgaat. Daar gaan we dan ook uitgebreid op in. Over het algemeen saldodipje betrouwbaar in de diensten die het aanbiedt. Het is een onderdeel van de Finse Ferratum Group, die vele websites heeft, ook onder andere namen, die dezelfde soort producten aanbieden. Dit bedrijf werd reeds opgericht in het jaar 2005.

Wat kost een lening bij Saldodipje?

Voordat je verder gaat met het eventueel afsluiten van een lening bij deze flitskrediet verstrekker, gaan we de kosten onder de loep nemen. Zo kun je bij saldodipje niet terugbetalen is heel veel termijnen. De maximale looptijd is bijvoorbeeld maar 62 maanden, voor de hogere bedragen. De kortste looptijd is 15 dagen voor lagere bedragen. Het minimale leenbedrag is 100 euro en het maximale 1500 euro. Bij saldodipje te laat betalen is geen aanrader, want dit kan de kosten nog verder opdrijven. In de tabel kun je meer lezen over de looptijd, rente en bijkomende kosten. Als voorbeeld nemen we twee bedragen, namelijk 100 en 1000 euro. Zo zie je gelijk de kosten voor de verschillende looptijden.

Leenbedrag Looptijden Rente Kosten rente Totaalbedrag
100 euro 15 dagen 13,99% 0,58 euro 100,58 euro
100 euro 30 dagen 13,99% 1,15 euro 101,15 euro
1000 euro 45 dagen 13,99% 15,02 euro 1015,02 euro
1000 euro 62 dagen 13,99% 16,43 euro 1016,43 euro

Algemene voorwaarden

Het geluk voor mensen die een minilening willen afsluiten is dat er relatief weinig voorwaarden aan verbonden zijn. Zo is bij saldodipje BKR toetsing niet nodig. Dit heeft als voordeel dat het verkrijgen van een krediet ineens voor veel meer mensen toegankelijk wordt. Als tegenprestatie is vaak wel een persoonlijk garantstelling vereist. Dit soort leningen onderscheidt zich doordat het in een enorm tempo geregeld kan zijn. Wil je weten bij saldodipje hoe snel dat is? Vaak staat het bedrag al binnen 24 uur op je rekening.

Naast dit zijn er nog wat andere kleine voorwaarden gesteld aan het verkrijgen van een kleine lening. Dit, ondanks dat de aanvraag soms zelfs al binnen 5 minuten goed gekeurd zal worden. Zo moet je akkoord gaan met de algemene voorwaarden en alle persoonsgegevens invullen, al zijn dit er niet al teveel. Bij saldodipje afgewezen worden komt dan ook bij niet veel mensen voor.

Hoe vraag ik een minilening aan?

Het proces om een aanvraag compleet te krijgen verloopt vrij gemakkelijk. Wanneer je alles hebt ingevuld en een bedrag hebt gekozen om te lenen ben je er al bijna. Niet alleen wordt er bij saldodipje gestopt bij het geven van leningen aan mensen zonder bkr toetsing, ze gaan nog verder! Je hoeft namelijk ook geen loonstrook te overleggen.

Na de aanvraag ingevuld te hebben weet je dus supersnel of deze al dan niet goedgekeurd wordt. De volgende stap is het compleet invullen van alle gegevens. Daarna moet je, ter controle, een kleine betaling van een cent doen ter verificatie van je Nederlandse bankrekening. Mocht dit niet lukken dan kun je altijd met saldodipje contact opnemen. Makkelijk en vlug geregeld dus.

Inloggen op mijn Saldodipje

Nadat een krediet is afgesloten kun je altijd alles nog eens terug zien. Dit gaat eenvoudig door naar de website te gaan. Daarna kunt je bij saldodipje inloggen. Je zult al jouw gegevens in kunnen zien en eventueel dingen kunnen wijzigen, maar vooral voor de eigen administratie is dit handig. Ook zul je hier bevestiging zien wanneer je helemaal hebt terugbetaald en de overeenkomst dus automatisch vervalt.

De Saldodipje ervaring van anderen

Het is altijd handig om op internet te kijken wat andere vinden. In menig saldodipje review krijg je een goed beeld van de beoordelingen van anderen. Dit maakt alles wat duidelijker. Je voorgangers kunnen je immers het beste vertellen hoe hun ervaring was. Het zal gelijk een aantal van je vragen beantwoorden. Zijn er over saldodipje klachten of juist alleen maar goede ervaringen? En over welke aspecten zijn mensen juist positief of negatief? Het is altijd goed om dat enigszins te weten. Om het hier alvast wat makkelijker te maken geven we je nog even een overzicht van de voordelen en nadelen van het afsluiten van een minilening:

Voordelen:

  • Razendsnel geld op je rekening
  • Geen BKR toetsing of loonstrook nodig
  • Geld staat snel op de rekening

Nadelen:

  • Relatief hoge rente
  • Persoonlijke garantstelling

Veelgestelde vragen

📌 Kan ik als student geld lenen bij Saldodipje?

Normaal gesproken is het geen probleem om als student een aanvraag te doen. Houd er wel rekening mee dat je aan de minimum leeftijd moet voldoen. Voor studenten die jonger zijn kan dit dus niet. Voor de zekerheid kun je altijd saldodipje bellen om navraag te doen. Als student kan het soms natuurlijk wel enorm handig zijn om snel een klein bedrag te kunnen lenen om net even die ene uitgave te doen.

📌 Hoe betrouwbaar is Saldodipje?

Deze aanbieder wordt door heel veel mensen gebruikt. Het bedrijf wat eigenaar is van deze verstrekker gaat al jarenlang mee en heeft talloze andere bedrijven onder haar hoede. Je mag er dus gerust vanuit gaan dat dit een betrouwbare partij is om zaken mee te doen. De saldodipje klantenservice biedt ook veel antwoorden op allerlei vragen, wat ook veelzeggend is.

📌 Is het verstandig om een minilening aan te vragen?

Of het echt verstandig is een minilening aan te vragen hangt er van je situatie af, Soms is het enorm handig om even snel een extra beetje geld te hebben, voor welke uitgave dan ook. De rente is echter wel erg hoog, wat veel mensen natuurlijk als een nadeel zien. Want het kost dus ook geld. Op het saldodipje forum kun je hierover de ervaring van andere mensen lezen.

📌 Kan ik bij Saldodipje geld lenen zonder BKR toetsing?

Jazeker! Dit is een van de grote voordelen die we kunnen noemen. Net als het niet hoeven te overleggen van een inkomen of loonstrook. Daar staat wel tegenover dat je persoonlijke garantstelling nodig hebt. Maar dit is is ook wel een beetje logisch. Het biedt hiermee echter wel een welkome optie voor mensen die normaal gesproken geen aanspraak maken op andere soorten leningen.

📌 Hoe lang duurt het voordat ik geld ontvang?

Dit duurt helemaal niet lang. Na de goedkeuring van je aanvraag staat het bedrag vaak al binnen 24 uur op jouw rekening. Ideaal dus. Lukt er iets niet? Dan kun je altijd saldodipje per telefoon bereiken om te vragen hoe dit opgelost kan worden. Enorm handig om snel een passend antwoord op je vragen te krijgen.

Contactinformatie van het bedrijf SALDODIPJE
Officiële site / Homepage www.saldodipje.nl
Adres Ferratum UK Ltd Suite 318, 25 Goodlass Road, Liverpool, Merseyside, L24 9HJ, Verenigd Koninkrijk

Beoordelingen over SALDODIPJE 3

4,7
3 beoordelingen
Schrijf feedback

Geniaal hoe snel dit geregeld was. Nadat ik mijn gegevens bij saldodipje had ingevuld werd de aanvraag zelf al binnen 5 minuten goedgekeurd. Ik was hier niet alleen enorm blij mee, ik had het bedrag ook snel nodig. Geen enkel probleem! Een kleine dag later had ik het ter beschikking. Iedereen die ook snel een klein bedrag nodig heeft kan ik het daarom absoluut aanraden.

Nadat ik bij saldodipje terecht kwam was de aanvraag voor een kleine lening enorm snel geregeld. Omdat ik even zeker wilde weten dat alles goed ging heb ik met saldodipje telefoonnummer contact opgenomen waarna het allemaal duidelijk werd. Dat ik precies een krediet van het bedrag wat ik wilde kon krijgen was nog beter. Kortom, allemaal top geregeld, geen klagen.

Ik was serieus verbaasd over hoe enorm snel alles eigenlijk geregeld was. In eerste instantie wilde ik bij saldodipje kijken of ik het interessant vond. Maar toen ik zag hoe makkelijk het was om een lening aan te vragen heb ik dat maar gelijk gedaan ook. Voor ik het wist had ik de volgende ochtend een mooie som op mijn rekening staan. Ook het terugbetalen verliep vlot binnen de termijn.

Nieuwe beoordeling

Snelheid van afgifte
Verplicht om in te vullen
Naam
Verplicht om in te vullen
E-mail
Niet gepubliceerd op de site
Verplicht om in te vullen
Uw feedback
Verplicht om in te vullen
Verplicht om in te vullen