Snel geld lenen

 • Zonder gedoe
 • Goedkoop
 • Directe betalingen
Wis filter
100 2000000
dagen
30 4470
Hoeveelheid
1,5 duizend
Termijn
30... 62 dagen
Beoordeel
0,50...6,00 %
Hoeveelheid
200 duizend
Termijn
180... 365 dagen
Beoordeel
2,00...6,00 %
Hoeveelheid
250 duizend
Termijn
90... 547 dagen
Beoordeel
1,00...6,00 %
Hoeveelheid
50 duizend
Termijn
30... 365 dagen
Beoordeel
4,00...6,00 %
Hoeveelheid
50 duizend
Termijn
90... 180 dagen
Beoordeel
4,00...6,00 %
Hoeveelheid
1,5 duizend
Termijn
30... 62 dagen
Beoordeel
6,00...13,99 %
Hoeveelheid
50 duizend
Termijn
1440... 2850 dagen
Beoordeel
8,70...11,90 %

Hoe werkt het lenen van geld?

Het proces om een bedrag snel te kunnen lenen is niet moeilijk. Zo kun je online op zoek gaan naar informatie. En wat de beste aanbieders zijn. Wanneer je een partij ziet waarmee je in zee wilt gaan is direct lenen vaak slechts een paar stappen verwijderd. Al gaat het wel een stuk makkelijker wanneer je aan alle voorwaarden voldoet.

Met een registratie is online snel een overeenkomst afsluiten vaak veel moeilijker. Niet dat het helemaal niet kan, maar aanbieders verbinden hier vaak wat strengere voorwaarden aan. Zo kan het maximale bedrag dat geleend kan worden een stuk lager liggen dan bij anderen zonder registratie en betaald men voor menig lening rente die veel hoger ligt dan anders.

Waarom is snel geld lenen makkelijk?

Het is fijn dat wanneer je een beetje extra cash nodig hebt op korte termijn, alles online snel gedaan kan worden. Moet je iets snel betalen maar komt het salaris net te laat? In een geval als dat is snel geld lenen zonder gedoe precies wat je wilt. Een zogenaamd flitskrediet of voorschot maakt dat mogelijk. Al kun je, wanneer het om een groter bedrag gaat, ook voor andere soorten overeenkomsten kiezen. Ook in deze gevallen kun je meestal al binnen 24 uur over het bedrag beschikken.

Nog een voordeel is dat er vaak verschillende manieren zijn om terug te betalen. Ga je voor de optie waarbij je procentueel niet veel betaald dan zul je vaak meer tijd hebben deze terug te betalen. Met een hoog rentepercentage een lening afsluiten is natuurlijk niet wat je wilt. Maar vaak is dit vooral bij kleine coupures die zo snel mogelijk verstrekt en terugbetaald moeten worden.

Welk bedrag kun je precies lenen?

Wil je gelijk ter zake komen dan is het makkelijk te weten voor welk bedrag dat maximaal kan. Het is niet altijd even makkelijk te zeggen wat dit bedrag is. Lage sommen lopen vaak tot een bedrag van maximaal 1000 euro. Wel kun je dan vaak snel geld lenen binnen 10 minuten. Bij een doorlopend krediet of persoonlijke regeling kan dit soms wel tot 100.000 euro. Een zakelijk krediet kan zelfs nog hoger uitvallen.

Op welke plekken kun je direct geld lenen?

Er zijn talloze bedrijven die opties hebben in dit segment. In veel gevallen gebeurd dit online. Deze financiële instanties bieden vaak een bepaald type lening online aan of meerdere varianten. Ook bij je bank kan natuurlijk gekeken worden naar een dergelijk product. Uiteindelijk kiezen veel mensen echter voor een aanbieder die past bij hun wensen. Het hangt dus veelal af van naar welk product ze exact op zoek zijn.

Leningen vergelijken met de hulp van onze website

Heb je nog nooit eerder van onze website gehoord? Dat gaat nu veranderen. Dit is namelijk een site die goedkoop geld lenen voor jou mogelijk probeert te maken. Door precies in te vullen welk bedrag je wilt lenen met welke looptijd krijg je de beste opties te zien. Zo wordt je verteld of het mogelijk is en hoe je dit precies kunt doen. Het zal je dus prima helpen bij het vinden van de beste aanbieder.

Op welke manier kun je leningen aanvragen?

Een krediet in no-time aanvragen is geen moeilijk proces. Je gaat naar een website en vult de gevraagde gegevens is. Daarna kun je ervoor kiezen offertes op te vragen. Daarna is met spoed lenen alweer een stap dichterbij. Daarna kun je besluiten al dan niet op de offerte in te gaan. Doe je dit wel? Dan kun je vaak zo direct geld lenen. Zo staat het binnen 10 minuten op je rekening.

In 6 stappen per direct geld lenen

Een lening met lage rente is kan zo aangevraagd worden. Maar, volg je de volgende 6 stappen, dan weet je zeker dat alles goed gaat.

 1. Zoek de juiste leenvorm voor jou

 2. Aan de hand van een aantal factoren valt eenvoudig te bepalen welke leenvorm goed is voor jou. Wil je tijdelijk een som lenen of is het voor een grote uitgave? En wat is de looptijd en je gewenste maximale bedrag? Allemaal factoren die bepalen wat jouw ideale leenvorm is.

 3. Kies de hoogte van le leenbedrag

 4. Als je de hoogte van je leenbedrag eenmaal weet wordt het makkelijker te bepalen welke leenvorm geschikt is en of je het gewenste bedrag kunt lenen. Goedkoop lenen bestaat natuurlijk niet, maar je wilt wel de beste rente bij jou leenbedrag.

 5. Geld lenen vergelijken bij meerdere aanbieders

 6. Het is niet onmogelijk om geld te lenen bij meerdere aanbieders, maar of het verstandig is, dat is een tweede. Het is niet gratis, je hebt dat vast wel eens gehoord en dat is niet voor niets. Teveel lenen zal uiteindelijk alleen maar meer kosten.

 7. Offertes aanvragen voor leningen

 8. Een goed begin om leningen met lage rente te vergelijken is zoveel mogelijk offertes aanvragen. Hierdoor kun je goed vergelijken wat het gunstigste is voor jou.

 9. De afspraken om een lening af te sluiten

 10. Met spoed geld lenen kan niet zonder de nodige afspraken. Door deze te maken weet je zeker dat alles op papier vaststaat. Dit is in alle gevallen handiger voor zowel de lener als de aanbieder.

 11. Hoe krijg je direct geld op je rekening?

Snel en makkelijk geld lenen betekent natuurlijk dat het eigenlijk direct op de rekening gestort moet worden. Wanneer je aan alle voorwaarden van een krediet voldoet, zal dit vaak het geval zijn. Met spoed afsluiten is hiermee dus zo gepiept.

Welke typen kredieten zijn er?

Er zijn meerdere leenvormen. Het is interessant om deze onder de loep te nemen. De rente per lening verschilt vaak net als de bedragen die voorbij komen. Bij de ene is alles per direct mogelijk, bij de andere zal dit wat langer in beslag nemen. Zie hieronder de meest voorkomende leenvormen.

Doorlopend krediet

Een doorlopende krediet is een leenvorm waarbij de overeenkomst blijft doorlopen totdat deze is afbetaald. Degene die dit krediet afsluit heeft zodoende veel vrijheid. Deze kan extra afgelost worden of opgenomen wanneer dat maar gewenst is. De rente is vaak variabel en kan dus veranderen.

Wil je een lening met lage rente dan is een doorlopend krediet waarschijnlijk een goed idee. Een overeenkomst met langere looptijd wordt zo makkelijker en je hebt meer zaken in eigen hand. De voordelen zijn dus de vrijheid en het zelf in kunnen vullen van hoe je met deze betaalregeling omgaat. Nadelen zijn echter dat het daardoor lang kan duren voordat dit plan helemaal is afbetaald. En de rente kan onderweg hoger worden.

Zie hier een voorbeeld van een berekening voor de rente bij een doorlopend krediet. We gaan uit van een lening van 2500 euro en 25000 euro:

Leenbedrag: 2500 euro Leenbedrag: 25000 euro
Minimale rente: 7.60% Minimale rente: 3.90%
Maximale rente: 11.20% Maximale rente: 8.70 %
Looptijd: 12-120 maanden Looptijd: 12-120 maanden

Persoonlijke lening

Voor iedereen die een doorlopend krediet een interessante optie vindt maar toch liever wat meer richtlijnen wil, is er het persoonlijk krediet, ook wel de lineaire lening genoemd. Deze dient terug te worden betaald volgens een vast bedrag per maand en er kunnen ondertussen geen bedragen worden opgenomen. Ook staat de rente vast.

Wanneer je een persoonlijke overeenkomst af wilt sluiten kan dit vaak voor wat hogere bedragen. Ook zijn het relatief goedkope leningen en kun wordt de rente van tevoren bepaald. Het nadeel is dat wanneer de rente van tevoren wordt bepaald je niet profiteert als deze later omlaag gaat. Zo is de goedkoopste optie dus niet altijd het beste met een persoonlijke variant.

Bekijk hier een tabel met voorbeelden van rentes en looptijd voor een persoonlijke lening. We nemen bedragen van 2500 en 50000 euro:

Leenbedrag: 2500 euro Leenbedrag: 50000 euro
Minimale rente: 5.50% Minimale rente: 4.20%
Maximale rente: 12.40% Maximale rente: 9.70%
Looptijd: 24-120 maanden Looptijd: 24-120 maanden

Zakelijk lenen geld

Een zakelijke afbetalingsregeling is toch weer een tikkeltje anders dan de andere leenvormen. Omdat dit voor een bedrijf gebeurd kan het vaak voor grotere bedragen. Zeker wanneer een bedrijf al aardig wat waard is kan geld lenen als ondernemer voor een aardig hoog bedrag.

De voordelen van een zakelijke lening is dat snel, makkelijk lenen om je bedrijf te groeien hiermee mogelijk is. Het nadeel is dat wanneer het niet goed gaat met jouw bedrijf het moeilijk kan zijn om alles binnen de looptijd af te lossen.

Tarieven voor een zakelijke lening en de rente hiervoor hangen af van een aantal factoren. Dit zijn onder andere de hoogte van het leenbedrag en binnen welke risicogroep het bedrijf dat de lening afsluit valt.

Minilening

Wil je zo snel mogelijk afsluiten tegen een laag bedrag bedrag doen dan is het flitskrediet de uitkomst. Deze zorgt ervoor dat je in razend tempo het bedrag op je rekening hebt staan.

Wil je goedkoop geld lenen met lage rente dan is dit niet de beste optie. Het voordeel is echter dat het wel direct kan waardoor je gelijk het bedrag kunt gebruiken waarvoor dat bestemd is.

Het rentepercentage voor een kleine lening is 13.99%. Dit geldt voor een looptijd van 1 tot 2 maanden en voor de meeste aanbieders bij een leenbedrag van 100 tot 1500 euro.

Waar moet je met geld lenen online extra op letten?

Het is vooral belangrijk dat de snelste en meest makkelijke weg kiezen niet altijd de beste optie is. Kijk daarom goed welk soort krediet het beste bij je past. Ga nooit met een aanbiedere in zee waarvan je niet zeker weet of deze legitiem is en zorg ervoor dat je op tijd alles kunt aflossen.

Tips om verantwoord te kunnen lenen

Wanneer je verantwoord wilt afsluiten is het belangrijk dat het bedrag niet te hoog ligt. Daarom kun je het beste de rente per lening vergelijken om te zien wat het beste voor je is. Leen dus nooit meer dan terug kunt betalen en zorg ervoor dat dit op tijd gebeurd. Vraag jezelf daarnaast af of het de moeite waard is om een overeenkomst aan te gaan voor het doel waarvoor je het bedrag gebruikt. Dat een bedrag ontzettend rap gestort wordt wil niet zeggen dat je het ook snel kunt terugbetalen natuurlijk.

Veelgestelde vragen

📌 Kan ik geld lenen met spoed?

Dit is zeker mogelijk. Wanneer je in rap tempo een duwtje in de rug nodig hebt qua financiën kun je binnen mum van tijd een voorschot regelen. Zo is snel geld lenen binnen 10 minuten op rekening vaak al mogelijk. Een spoed lening aanvragen is niet altijd raadzaam. Heb je echter de mogelijkheden deze snel terug te betalen dan is er vaak niets aan de hand.

📌 Hoeveel kun je maximaal lenen met een BKR registratie?

Meestal zul je, wanneer je een BKR registratie hebt vastzitten aan veel meer voorwaarden. Een aflossingsvrije overeenkomst is vaak een utopie. Ook zul je het waarschijnlijk moeten doen met een voorschot van maximaal 600 euro.

📌 Hoeveel euro kan maximaal geleend worden zonder een BKR registratie?

Heb je geen BKR registratie dan zijn de opties eindeloos. Afhankelijk van hoeveel je verdient en wilt lenen kun je zover gaan als je zelf wilt, of tot wat is toegestaan. Geld lenen met spoed kan vaak direct. Soms tot wel 100.000 euro of meer voor een zakelijke krediet.

📌 Hoe lang duurt het om het benodigde papierwerk te verzamelen?

Goedkope leningen zijn vaak zo afgesloten. Duurdere varianten kosten wat meer tijd maar dat hoeft niet altijd. Vaak is ook dit vrij snel geregeld, als je aan alle voorwaarden voldoet. Zo staat het bedrag vaak alsnog binnen 24 of 48 op je rekening, ook bij een hoog leenbedrag.

📌 Wat is de duur van het aanvraagproces van online geld lenen?

Het hoeft absoluut niet lang te duren voordat je jouw krediet gestort kunt krijgen. Vaak kan het hele proces binnen een paar uur worden afgerond. Voor leningen met hogere bedragen duurt dit soms tot twee dagen. Snel afsluiten is dus geen enkel probleem. Een offerte kun je direct aanvragen en krijgen. Je hoeft maar een paar dingen in te vullen, het is dus binnen een paar minuten geregeld. Zo is snel geld lenen binnen 10 minuten op rekening vaak al mogelijk.