Lening aan FLORYN (INVOICEFINANCE)

4.7
  • Doe een aanvraag
  • Wacht op antwoord
  • Ontvang geld
Leningsvoorwaarden in FLORYN (INVOICEFINANCE)
Hoeveelheid van 10000 tot 2000000 €
Beoordeel van 0.5 tot 2.1%
Termijn van 365 tot 1825 dagen
Leeftijd, jaren van 21 jaar oud
Snelheid van verwerking van aanvraag 24 uur
Snelheid van uitbetaling 30 minuten
Werkschema De klok rond

Inhoud

Snel een Floryn lening afsluiten

Dit bedrijf stond voorheen bekend als Invoice Finance Nederland. Sinds 2016 opereert het onder de naam Floryn Nederland. Nadat dit plaatsvond werd een kleine twee jaar later al een grens van 100 miljoen euro aan verstrekte leningen bereikt. Dit is natuurlijk ontzettend veel binnen een vrij kort tijdsbestek. Dit komt onder andere doordat er vele andere partijen mee gingen doen die veel kapitaal meebrachten.

Er zijn nog wel andere websites zoals Invoice Finance UK maar dit is een andere aanbieder dan deze. Er worden zakelijke kredieten aangeboden. Wat het een bijzondere onderneming maakt is dat het gerund wordt door ondernemers zelf. Daarom wordt er duidelijk advies gegevens aan mensen die een dergelijk lening af willen sluiten.

Wat kost een Invoice Finance lening?

Voordat je bij Floryn geld lenen zult overwegen wil je natuurlijk eerst alle ins- en outs weten. Dan is het enorm handig om een idee te krijgen van wat er mogelijk is qua looptijd, minimale en maximale bedragen en rente. Hierdoor krijg je een duidelijk overzicht van of er geleend kan worden zoals je dat wilt als bedrijf. De ene heeft immers een heel ander bedrag nodig dan een ander.

Je kunt een Floryn lening afsluiten met een looptijd die begint bij 3 maanden en tot maximaal 48 maanden gaat. De minimale en maximale bedragen zijn, in vergelijking met concurrenten die dezelfde dienst aanbieden, vrij ruim. Het minste bedrag is 10000,- euro tot aan maximaal 2000000,- euro. Het jaarlijkse kostenpercentage is 4.91% en de debetrente begint bij 0.41%. Zie hieronder een klein overzicht van alle mogelijkheden die er zijn voor Invoice Finance zakelijk krediet.

Min-max looptijd 3 maanden 48 maanden
Min-max Invoice Finance leenbedrag 10000,- euro 2000000,- euro
Rente jaarlijks / debetrente vanaf 4,91% jaarlijks Vanaf 0,41% maandelijks

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Op het moment dat een bedrijf een Invoice Finance krediet wil afsluiten zijn er voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Kan een bedrijf hieraan niet voldoen, dan is het helaas vrijwel onmogelijk om dit rond te krijgen. Daarom is het goed om van tevoren te weten welke vereisten er precies zijn om een dergelijk krediet te kunnen verkrijgen. Zo moet een onderneming ingeschreven staan bij de kamer van koophandel. Men moet over een zakelijke rekening beschikken en al minimaal een half jaar actief zijn. Daar bovenop moet de omzet per jaar minimaal 100000,- euro zijn. Bij de aanvraag via mijn Floryn moet een kvk nummer worden opgegeven.

Hoe kan ik bij Floryn mijn krediet aanvragen?

De stappen die moeten worden doorlopen om een aanvraag in te dienen spreken vrijwel voor zich. Een Floryn lening wordt vaak na een offerteaanvraag pas definitief gemaakt. Het makkelijke aan offertes is dat je deze geheel vrijblijvend en kosteloos kunt opvragen. Hierna zit je dus nog steeds nergens aan vast. Dit was bij mijn Invoice Finance precies hetzelfde en is sindsdien niet veranderd.

Daarna kun je verdergaan door de aanvraag officieel in te dienen. Hiervoor moet je de nodige documentatie overleggen. Zo zul je moeten bewijzen dat je als bedrijf staat ingeschreven bij de KVK. Daarnaast moet je kunnen overleggen dat je een zakelijke rekening hebt en een bepaalde omzet draait. Ook de nodige persoonsgegevens van de ondernemer zelf dienen te worden meegestuurd. Wat het wel makkelijk maakt is dat dit met bij Floryn geld lenen allemaal digitaal kan.

Inloggen bij mijn Invoice Finance

Het makkelijke aan leningen bij deze verstrekker is de flexibiliteit. Na het afsluiten van een krediet kun je alles makkelijk terugzien. Ondernemers die de wens koesteren om eerder af te betalen kunnen dit eveneens makkelijk doen. In de vertrouwde online omgeving van mijn Floryn kun je alles terugzien, aanpassen en betalingen doen. Zo heb je altijd alles snel in een overzicht. Ook wanneer je eens iets wilt veranderen of moet updaten.

Beoordelingen van andere gebruikers

Kijkend naar de Invoice Finance ervaringen van anderen krijgen we een goed idee van de meningen van eerdere gebruikers. Inmiddels is de naam natuurlijk veranderd waardoor Floryn reviews kan vinden. Door dit te doen zie je over het algemeen dat iedereen die al eerder gebruik heeft gemaakt van deze verstrekker van krediet aan ondernemingen. Deze beoordelingen geven mooi inzicht over hoe de klantenservice is geregeld en of je enigszins snel wordt geholpen. Bovendien hebben we hieronder nog een lijst gemaakt met de grootste voor- en nadelen voor deze aanbieder van bedrijfsleningen:

Voordelen

  • Zowel goede Invoice Finance reviews als onder de nieuwe naam Floryn
  • Aanmelden gaat enorm snel en kost niets
  • Alles is erg flexibel zodat bedrijven veel kanten op kunnen met deze lening

Nadelen

  • Hoge minimale omzet per jaar is nodig om krediet te verkrijgen
  • Kosten voor het opnemen van bedragen

Veelgestelde vragen

📌 Hoe kan ik extra geld aflossen?

Een groot voordeel is dat aflossen geen extra geld kost. Op ieder moment dat je dus wat kunt missen kun je ervoor zorgen dat je dit gelijk over maakt. Daarnaast is Invoice Finance lening dagelijks opzegbaar. Zo kun je, wanneer je het geld hebt, alles dus gelijk af betalen waarna de overeenkomst zal eindigen.

📌 Hoe lang duurt het voordat ik mijn offerte ontvang?

Dit gaat enorm snel. De aanvraag voor een offerte is vaak in minder dan tien minuten rond. Je hoeft dan ook nog geen papieren te overleggen. Dat zal later bij de aanvraag zelf pas hoeven maar kost ook niet veel tijd.

📌 Hoe betrouwbaar is Floryn?

Wanneer je kijkt naar de Invoicefinance ervaringen van andere gebruikers zul je merken dat dit een betrouwbare partij is. Veel mensen die eerder gebruik hebben gemaakt uitte zich positief over zowel de service als de producten. Hierdoor hoef je jezelf als aanvrager van de lening geen zorgen te maken. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd de klantenservice contacteren. Er was bij Invoice Finance qua klachten al weinig te bekennen en dit is nog steeds zo.

📌 Biedt InvoiceFinance ook leningen aan bedrijven en ondernemers?

Jazeker, het is zelfs zo dat dit bedrijf zich juist richt op kredietverstrekker aan ondernemers en bedrijven. Daarbij heeft het nog een aantal kenmerken waarmee het zich onderscheidt van andere aanbieders van dezelfde soort producten. Zo is de website makkelijk te gebruiken voor bezoekers en zijn de leningen flexibel.

📌 Hoe lang duurt het voordat ik geld ontvang?

Mocht je het bedrag dat je wilt hebben snel moeten ontvangen, dan is dit geen enkel probleem. Na het indienen van de aanvraag, kan dit al binnen 24 uur overgemaakt worden op je rekening. De voorwaarde hiervoor is natuurlijk wel dat al het papierwerk klopt. Als dit zo is duurt het dus minder dan een etmaal voordat je over Invoice Finance krediet kunt beschikken.

Contactinformatie van het bedrijf FLORYN (INVOICEFINANCE)
Officiële site / Homepage app.invoicefinance.com
Adres Sint Janssingel 92 5211 DA 's-Hertogenbosch
Telefoon 073-8080221

Beoordelingen over FLORYN (INVOICEFINANCE) 3

4,7
3 beoordelingen
Schrijf feedback

Het fijne aan een Floryn lening is dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over eerder aflossen. Dit kost niets en kan ten allen tijden. Ik vind het sowieso fijn om met deze partij zaken te doen. Dat ze je deze mate van flexibiliteit bieden draagt daar alleen maar aan bij. Voor ondernemers die dit ook zoeken kan ik daarom niets anders zeggen dan dat ik het hen ook aan zou raden.

Voor mijn eigen zaak was ik zoekende naar een passende lening. Bij veel verstrekkers hiervan kon ik niets vinden wat flexibel genoeg was voor mij. Tot het moment dat mijn oog op Floryn viel. Net als veel andere gebruikers merkte ik op dat ik makkelijk geld op kon nemen maar ook terugbetalen. Dat je dit zelf naar eigen wens kunt invullen trok mij zeker over de streep.

Wat is het lekker dat je alles snel geregeld kunt hebben. Het is ontzettend duidelijk wat je allemaal moet meesturen en aan welke voorwaarden je moet voldoen. Daarna staat het bedrag ook nog eens binnen een dag op de rekening. Niets mis mee. Ik deed al zaken met invoicefinance en doe dat inmiddels onder de nieuwe naam nog steeds. Voor mij heeft het persoonlijk dan ook niets veranderd.

Nieuwe beoordeling

Snelheid van afgifte
Verplicht om in te vullen
Naam
Verplicht om in te vullen
E-mail
Verplicht om in te vullen
Uw feedback
Verplicht om in te vullen
Verplicht om in te vullen