Lening aan FERRATUM

5.0
  • Doe een aanvraag
  • Wacht op antwoord
  • Ontvang geld
Leningsvoorwaarden in FERRATUM
Hoeveelheid van 100 tot 1500 €
Beoordeel van 0.5 tot 6%
Termijn van 30 tot 62 dagen
Leeftijd, jaren van 18 jaar oud
Snelheid van verwerking van aanvraag 1 uur
Snelheid van uitbetaling 24 uur
Werkschema De klok rond

Inhoud

Sluit snel een Ferratum lening af

Als je verlegen zit om een klein bedrag wat je snel nodig hebt, dan is een Ferratum lening de uitkomst. Deze partij is betrouwbaar op het gebied van zogenaamde flitskredieten. Dit bedrijf opereert in vele landen onder dezelfde naam. Het komt oorspronkelijk uit Finland en werd opgericht in 2005.

Vanaf juli 2007 werd het ook voor mensen in Nederland mogelijk om gebruik te maken van de producten van Ferratum. Sindsdien zijn er vele landgenoten geholpen met het afsluiten van een krediet bij deze provider. Omdat men ontzettend snel is met het overschrijven van het bedrag op de rekening ben je snel geholpen.

Hoeveel kost het bij Ferratum om mijn lening terug te betalen?

Voordat je bij mijn Ferratum overgaat op geld lenen wil je natuurlijk weten wat de kosten zijn. Dit ligt natuurlijk grotendeels aan het bedrag wat geleend wordt. Je wilt een lening niet te laat terugbetalen, daarom moet je zeker weten dat je een som leent die je wel terug kunt betalen binnen de afgesproken termijn van de overeenkomst, deze ligt meestal tussen de 30 en 60 dagen.

Het bedrag wat minimaal geleend kan worden is 100 euro. Mocht je meer willen, dan kun je tot maximaal 1500 euro een overeenkomst aangaan. De actuele rente ligt op 13.99%. Zie hieronder een voorbeeld tabel van de kosten, looptijd en het bedrag voor een Ferratum lening:

Minilening bedrag: 500 euro 1000 euro 1500 euro
Min-max looptijd: 1-1 maand 1-2 maanden 1-2 maanden
Min-max rente: 13.99% 13.99% 13.99%
Totale bedrag: 569,95 euro 1139,90 euro 1709,85 euro

Welke algemene voorwaarden gelden er?

Wanneer je de mogelijkheden bekeken hebt en een krediet af wilt sluiten kun je tot actie overgaan. In sommige gevallen, kan er zonder inkomen of met een BKR registratie een overeenkomst worden afgesloten. Hiervoor is echter wel vaak een persoonlijk garantstelling van een ander persoon nodig. Het nadeel voor de persoon die dit krediet krijgt is dat er in dat geval meer kosten bij zullen komen. Met deze Ferratum betalingsregeling wordt wel meer mogelijk voor mensen die minder opties hebben.

Nadat je de eerste aanvraag indient kan het geld al snel op rekening staan. Vaak gaat dit binnen enkele uren, maar nooit duurt het langer dan een dag. In tegenstelling tot veel andere soortgelijke producten, waarbij je vaak twee dagen verder bent. Daarna is het natuurlijk wel belangrijk dat je steeds op de afgesproken momenten af kunt lossen.

Hoe vraag ik mijn Ferratum minilening aan?

Om de aanvraag voor een kleine lening in te dienen heb je niet veel nodig. Er wordt op de Ferratum website gevraagd een aantal gegevens in te vullen. Daarnaast zul je moeten beschikken over een Nederlands BSN nummer en een bankrekening die hier gevestigd is. Dat is eigenlijk alles. Geld lenen kan hier dus zonder al teveel gedoe.

Hoe kan ik bij Ferratum inloggen?

Nadat een overeenkomst is afgesloten kun je deze altijd bekijken door op je persoonlijke account naar de site te gaan. Zo zie je wel bedrag er nog open staat en wanneer de looptijd eindigt. Maar mocht je persoonlijk gegevens willen veranderen, dan kan dat hier ook gelijk gebeuren.

Wat zijn de Ferratum ervaringen van anderen?

Als je op internet de nodige research doet zul je snel merken wat andere van deze aanbieder vinden. Het geeft een goed idee van de algehele mening over dit bedrijf en de producten die worden aangeboden. Door de Ferratum reviews op het internet te bestuderen is een duidelijk beeld te verkrijgen van de plus- en minpunten. Hieronder zie je deze nog even op een rijtje:

Voordelen:

  • Snel een krediet op je rekening
  • Lenen ook mogelijk met BKR registratie
  • Weinig vereisten in vergelijking met andere leenvormen

Nadelen van Ferratum:

  • Relatief hoge rente
  • De overeenkomst heeft een korte looptijd
  • Maximum bedrag gaat niet hoger dan 1500 euro

Contact

Door contact op te nemen met de klantenservice kun je snel een antwoord op al je vragen vinden. Zo is de Ferratum live chat optie op de website een goede manier om gelijk door iemand geholpen te worden. Zodoende kan een medewerker gelijk helpen met welk probleem of welke vraag dan ook. Maar er zijn nog meer manieren om met Ferratum contact te zoeken. Hieronder zie je de contactinformatie van het bedrijf:

Ferratum Finance BV

Asterweg 19 D12 unit 7

1031 HL Amsterdam

Nederland

Ferratum telefoonnummer: +31 20 716 3673

e-mail adres: klantenservice@ferratum.nl

Veelgestelde vragen

In de onderstaande vragen zul je antwoorden vinden op vraagstukken die vaak gesteld worden. Wel zo makkelijk, mocht je deze hebben naar aanleiding van alle informatie. Voor nog meer vragen van anderen die ook gebruik maken van de service van deze aanbieder is de Ferratum chat altijd een goede optie.

📌 Kan ik bij Ferratum geld lenen zonder BKR toetsing?

Dit is het goede nieuws voor mensen met een dergelijke registratie, dit kan namelijk. Hiervoor is echter wel vaak een persoonlijk garantstelling van een ander persoon nodig. Wel zijn er vaak veel strengere voorwaarde voor iedereen die in het BKR register geregistreerd staat. Bij veel andere soorten krediet kan dit echter helemaal niet afgesloten worden.

📌 Is het slim een Ferratum kleine lening aan te gaan?

Het antwoord op deze vraag is een beetje afhankelijk van de situatie van degene die de overeenkomst aangaat. Mocht je namelijk snel even iets nodig hebben waarvan je weet dat je het vervolgens direct weer terug kunt betalen? Dan is het geen probleem. Als je echter daardoor in de problemen komt is het beter dit niet te doen.

📌 Kost het veel tijd een Ferratum minilening af te sluiten?

Gelukkig niet. Nadat je de aanvraag indient kan het lening al snel op rekening staan. Over het algemeen kun je heel snel aangeven wat voor lening je wilt. Het bedrag zal vervolgens erg snel op je rekening staan. Dit duurt meestal niet veel langer dan een paar uur maar kan soms al binnen tien minuten.

📌 Waar kan ik met klachten terecht?

Mocht je ergens niet tevreden over zijn dan kun je dit uiteraard aankaarten. Bij de Ferratum klantenservice kun je op allerlei manieren je vragen stellen zodat men op zoek kan naar een gepaste oplossing. Ook voor andere vragen voordat je een krediet afsluit zijn zij altijd bereikbaar. Soms staat het antwoord ook op een Ferratum forum. Hier plaatsen veel andere gebruikers met vaak dezelfde problemen hun vragen.

📌 Hoeveel rente moet ik betalen?

Ferratum lening is niet gratis. Het zal je ongetwijfeld bekend zijn dat de rente bij flitskredieten wat hoger ligt dan bij veel andere leningen als een doorlopend krediet of persoonlijk lening. Dit geldt ook voor leningen die je bij deze partij zult afsluiten, de rente is hier namelijk 13.99%.

Contactinformatie van het bedrijf FERRATUM
Officiële site / Homepage www.ferratum.nl
Adres Suite 318 25 Goodlass Road Liverpool Merseyside L24 9HJ Verenigd Koninkrijk

Beoordelingen over FERRATUM 3

5,0
3 beoordelingen
Schrijf feedback

Een kleine lening afsluiten ging enorm snel bij Ferratum. Voor ik het wist kon ik precies zien hoeveel ik kon lenen en wat het mij ging kosten, ondanks een BKR registratie! Daarna stond binnen no-time het bedrag op mijn rekening. Erg handig als je snel iets moet betalen wat niet op een andere manier gaat lukken. Ik raad het zeker aan anderen aan.

Omdat ik snel een klein bedrag nodig had, heb ik met Ferratum contact gezocht. Al snel bleek dat zij mij konden voorzien van het kleine bedrag wat ik nodig had om een laatste afbetaling af te ronden. Hiermee was ik op dat moment ontzettend goed geholpen. Het terugbetalen ging vervolgens ook van een leien dakje. Een echte win-win situatie was het uiteindelijk dus.

Ik had nog een paar honderd euro nodig om de reparatie aan mijn auto zo snel mogelijk te kunnen betalen. Ik had geen andere keuze want dit moest snel gebeuren. Toen kwam ik op het ferratum forum terecht en zag dat zij veel andere mensen met dergelijk problemen al eens eerder geholpen hadden. Daarna sloot ik mijn minilening af en was mijn probleem al snel opgelost.

Nieuwe beoordeling

Snelheid van afgifte
Verplicht om in te vullen
Naam
Verplicht om in te vullen
E-mail
Niet gepubliceerd op de site
Verplicht om in te vullen
Uw feedback
Verplicht om in te vullen
Verplicht om in te vullen