Lening aan BRIDGEFUND

5.0
 • Doe een aanvraag
 • Wacht op antwoord
 • Ontvang geld
Leningsvoorwaarden in BRIDGEFUND
Hoeveelheid van 5000 tot 250000 €
Beoordeel van 1 tot 6%
Termijn van 90 tot 547 dagen
Leeftijd, jaren van 18 jaar oud
Snelheid van verwerking van aanvraag 24 uur
Snelheid van uitbetaling Een dag
Werkschema De klok rond

Inhoud

Snel Geld lenen bij Bridgefund

Het overbruggingskrediet is een stimulans voor zowel ondernemers als merken die hun bedrijf willen uitbreiden. Begunstigden van dit leningssysteem moeten een actieve bron van inkomsten hebben en mogen geen fouten maken in een bankbetaling.

Dit type lening is eigenlijk bevredigend in de zin dat u precies weet wanneer u moet betalen en dat u vooraf op de hoogte wordt gebracht van de maandelijkse rente. Begunstigden wordt verteld om de meest gunstige betalingsduur te kiezen en kan uw aanvraag zelfs zonder onderpand aan te bieden.

Wat dit financieringstype nog beter maakt, is dat u een offerte kunt aanvragen via Bridgefund website en een antwoord krijgt dat u vertelt of u in aanmerking komt voor een aanvraag of niet.

Met 4,8 beoordelingen van 208 beoordelingen op Trustpilot is het veilig om te zeggen dat de Bridgefund ervaring betrouwbaar is. Ze beweren dat uw lening binnen 6 uur wordt goedgekeurd en ze implementeren ook een stressvrij aanvraagproces dat in 5 minuten kan worden afgerond.

Wat kost geld lenen?

U kunt tot € 250.000 krijgen, mits uw inkomsten een maandelijks rendement van € 6.000 opleveren en 12 maanden in werking zijn.

Bridgefund bedrijfskrediet kan worden gebruikt voor alle activiteiten en het duurt maximaal 24 maanden om het terug te betalen. De aflossing werkt in de vorm van een automatische incasso op dagelijkse basis totdat de schuld is vereffend. De middelen kunnen echter binnen de gestelde termijn worden terugbetaald.

 • Bridgefund minimumbedrag van de lening die u kunt krijgen van dit platform is $5000 en het maximum is $250.000.
 • De rente is afhankelijk van het bedrag dat u wilt lenen. Het bedrag neemt bijvoorbeeld toe naarmate uw lening stijgt. U kunt de ROI-calculator van de site gebruiken om de rentevoet en het totale te betalen bedrag te berekenen.
 • Leningen van 5.000 - 250.000 zijn terugbetaalbaar binnen een termijn van 24 maanden. De aflossingsduur kan echter korter zijn als u geen groot bedrag leent.

Bijvoorbeeld als u € 40.000 heeft geleend voor de uitvoering van een zakelijk contract bij Bridgefund bv. Met een rentepercentage van 14,4% terugbetaalbaar voor een periode van 24 maanden. Het bedrag dat u betaalt is 54.062.

Voorwaarden

 • U kunt de lening eenvoudig aanvragen in vijf stappen.
 • Bezoek de officiële website van het Bridgefund en klik op "Nu aanvragen".
 • Vul het formulier op de volgende pagina in met uw bedrijfsgegevens en stuur het in.
 • Binnen 6 uur wordt uw aanvraag beoordeeld en wordt er een offerte gemaakt.
 • Zodra het aanbod door beide partijen is geaccepteerd, wordt u goedgekeurd om het fonds te ontvangen.
 • Ontvang het geld op uw rekening na 24 uur.

Meestal wordt de aanvraag voor een lening binnen 6 uur na de aanvraag verwerkt. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u het geld op uw rekening binnen 24 uur. Het voordeel van Bridgefund lening is dat er geen onderpand is en dat het geld wordt gefactureerd om tijdens werkdagen te worden terugbetaald.

Om uw kansen op het verkrijgen van deze lening te garanderen, moet u zowel een bedrijf als een dringende behoefte hebben. Sommige documenten zullen worden ingediend en geverifieerd voordat u het geld krijgt. Wees er echter zeker van dat Bridgefund lening kan worden gebruikt voor alle zakelijke activiteiten.

Hoe vraag je een minilening aan?

Voordat u een Bridgefund bv lening kunt aanvragen, zijn er bepaalde documenten die u moet verstrekken en die bevatten:

 • Bankafschrift: Bij voorkeur zes maanden of meer om toegang te krijgen tot uw kredietwaardigheid
 • Personeel ID- dit leningstype is alleen beschikbaar voor volwassenen en voor de arbeidersklasse. U zult dus ook een kopie van uw personeels-ID moeten voorleggen.
 • Post-dated cheque en nutsrekening om te weten waar je gevonden wilt.

Inloggen op Bridgefund Mijn

Er is geen Bridgefund inLoggen nodig om toegang te krijgen tot hun platform. Navigeer gewoon naar de officiële website en meld u aan.

Voordelen

 • Kredietcontrole en aanvraag is gratis
 • Tijdens de sollicitatieprocedure krijgt u een financieel adviseur die zich bezighoudt met alles wat u nodig hebt.
 • Bridgefund leningen worden terugbetaald door middel van debitering
 • Vervroegde aflossing geeft geen aanleiding tot een boete
 • U krijgt een antwoord binnen 24 uur na het indienen van een aanvraag.

Nadelen

 • Zelfs nadat de lening is goedgekeurd, moet je nog steeds wachten op investeerders, wat veel tijd in beslag zal nemen.
 • Korte terugverdientijd
 • Het is mogelijk dat je niet het volledige bedrag krijgt dat je hebt aangevraagd...
 • De rente zal zich binnen de aflossingstermijn opstapelen.
 • Contact opnemen met

Bridgefund Contact opnemen met

U kunt contact opnemen met hun hulplijn op 020 - 244 2500, Tijdens werkdagen werken ze van 9 tot 19 uur. Adres: Daniël Goedkoopstraat 32 1096 Bridgefund Amsterdam.

Veelgestelde vragen (FAQ)

📌 Hoe betrouwbaar is het?

De online Bridgefund ervaringen suggereren dat dit platform betrouwbaar is. Ze zijn zo snel mogelijk gekomen om gratie te besparen voor de meeste ondernemers. Om in aanmerking te komen, moet uw bedrijf minstens 12 maanden oud zijn en een maandelijkse omzet van €6.000 hebben.

📌 Hoe werkt Bridgefund precies?

De aflossing werkt in de vorm van een dagelijkse automatische incasso op uw bedrijfsrekening. De afschrijving vindt plaats onder werktijd, zodat u niet lang in de schulden hoeft te blijven. Dagelijks wordt een bepaald bedrag berekend en dit is meestal inclusief rente. U kunt vooraf weten hoeveel rente er in rekening wordt gebracht met behulp van de ROI-calculator op hun site.

📌 Kan ik als student geld lenen van Bridgefund?

Dit leningstype is niet voor studenten, maar als u een bedrijf heeft dat al minstens 12 maanden een vast inkomen verdient, heeft u een goede kans om zich aan te melden. Voordat een student zich kan aanmelden, moet u ook de vereiste kredietwaardigheid certificeren. Dit omvat het hebben van een onderneming die brengt in $ 6.000 als maandelijks inkomen, niet schuldig bevonden aan een financiële schuld of in gebreke blijven in de rekeningen van het nutsbedrijf.

📌 Kan ik geld lenen van Bridgefund zonder een BKR-test?

Een van de vereisten voor het verkrijgen van de lening is het indienen van uw bankafschrift. Een BKR-test is dan ook onvermijdelijk, want dan weet u niet of u de lening kunt terugbetalen of niet. U moet begrijpen dat Bridgefund geen enkele vorm van onderpand vraagt. Dus om er zeker van te zijn dat de persoon die de lening krijgt, uw financiële status kan betalen, moet hij/zij onderzoek doen. Als u niet slaagt voor hun BKR-test, kan uw aanvraag worden afgekeurd.

📌 Hoe lang duurt het om mijn offerte te ontvangen?

Bij Bridgefund ontvangt u binnen 6 uur een offerte met uw aanbod, maar dit duurt niet langer dan 24 uur. Ik neem u in dienst om alle benodigde documenten te uploaden alvorens verder te gaan. U moet eerst en vooral weten dat de offerte die u ontvangt lager kan zijn dan het werkelijke bedrag dat u heeft aangevraagd. Deze offerte toont hun aanbod, de rentevoet en het dagelijkse bedrag dat u zal terugbetalen.

Zodra u tevreden bent met de offerte, kunt u overgaan tot de volgende stap, waarbij u mogelijk uw rekeninggegevens moet opgeven.

Contactinformatie van het bedrijf BRIDGEFUND
Officiële site / Homepage www.bridgefund.nl
Adres Daniël Goedkoopstraat 32 1096 BD Amsterdam Nederland
Telefoon 020 – 244 2500

Beoordelingen over BRIDGEFUND 2

5,0
2 beoordelingen
Schrijf feedback

Bridgefund is waarschijnlijk het beste leensysteem dat ik ooit heb gebruikt. Ik heb niet lang gewacht voordat ik mijn lening kreeg, hoewel het de derde keer was dat ik het vroeg. Werd twee keer afgewezen voor het niet bereiken van de vereiste kredietwaardigheid.

Was sceptisch over het krijgen van een minilening vanwege de hoge rente. Bridgefund bleek anders te zijn dan de rest van het stel. Kon de lening binnen 3 dagen in handen krijgen en betaalde nog voordat de betalingsduur was verstreken.

Nieuwe beoordeling

Snelheid van afgifte
Verplicht om in te vullen
Naam
Verplicht om in te vullen
E-mail
Verplicht om in te vullen
Uw feedback
Verplicht om in te vullen
Verplicht om in te vullen