Lening aan PINVOORSCHOT

4.5
  • Doe een aanvraag
  • Wacht op antwoord
  • Ontvang geld
Leningsvoorwaarden in PINVOORSCHOT
Hoeveelheid van 1000 tot 50000 €
Beoordeel van 4 tot 6%
Termijn van 90 tot 180 dagen
Leeftijd, jaren van 21 jaar oud
Snelheid van verwerking van aanvraag 24 uur
Snelheid van uitbetaling 2 dagen
Werkschema De klok rond

Inhoud

Snel Geld lenen bij Pin voorschot

Het bedrijf achter Pin voorschot heet EMF Finance. Het hoofdkantoor van het bedrijf is in Nederland. EMF Finance heeft dit product in 2015 op de markt gebracht. Het is een nieuw en kleinschalig bedrijf dat inmiddels aan bijna 4000 ondernemers geld heeft geleend.

Pin voorschot biedt een product aan waarbij bedrijven snel geld kunnen lenen. De aflossing ervan werkt vervolgens als volgt: er wordt elke dag een vast percentage van de dagelijkse pin omzet afgelost. Die gebeurt dus bijna zonder dat u het in de gaten heeft. Het zorgt er In ieder geval voor dat je op dagen met een lage omzet ook minder hoeft af te dragen.

Dit bedrijf is weliswaar nieuwe, maar het beschikt zeker over de juiste certificaten waardoor het onder het toezicht valt van de Nederlands autoriteit Financiële markten. Dat zal een lener toch een goed gevoel geven.

Zoals we al zeiden wordt er slecht een enkel product aangeboden bij Pin voorschot. Dat is namelijk een lening die je vervolgens afbetaalt aan de hand van de pin omzet die je elke dag hebt.

De kosten van een lening bij Pin voorschot

Bij Pin voorschot kun je tussen de 2.000 en de 50.000 duizend euro lenen. De actuele rente is terug te vinden op de website van het bedrijf. De looptijd van de lening is 3 of 6 maanden.

We geven je een rekenvoorbeeld. Als jouw bedrijf gemiddeld een maandelijkse omzet draait van 12.000 euro en je gemiddelde maandelijkse PIN omzet 8.000 euro is, dan kun je bijvoorbeeld een voorschot krijgen van circa 12.522 euro. Dat is dan met een looptijd van 6 maanden. Je kunt dit zelf ook eenvoudig uitrekenen op de website van Pin voorschot.

De belangrijkste voorwaarden voor een Pin voorschot lening

De eerste aanvraag doe je door je persoonlijke gegevens achter te laten op de website van het bedrijf. Er wordt dan in ieder geval binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen. Fijn om te weten is dat het geld dan 2 werkdagen later ook weer op ja bankrekening gestort zal worden. Zo kan de hele transactie binnen een week geregeld zijn. Voor het verkrijgen van een lening is er geen persoonlijke garantstelling nodig en je hoeft zelfs geen onderpand af te geven. Je sluit een betalingsregeling af met de kredietverstrekker zodat je duidelijk weet welk percentage er elke dag wordt afgeschreven.

Hoe vraag ik hier een Pin voorschot lening?

Aanvragen van een lening is een makkelijke stap. Om een lening te kunnen afsluiten zul je documenten moet uploaden waarbij je je de maandelijkse omzet van je bedrijf en je maandelijkse pin omzet kunt bewijzen. Daarnaast zul je ook altijd een uittreksel van de kamer van koophandel moeten kunnen overleggen.

Inloggen op mijn Pin voorschot

Pin voorschot biedt vooralsnog niet de mogelijkheid om in te loggen in een persoonlijk account via de website van het bedrijf. Betalingen worden automatisch verwerkt en je ontvangt van Pin voorschot een overzicht van de verwerkte transacties. Deze kun je als ondernemer natuurlijk verifiëren via de gedane pintransacties. Ook is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om de actuele stand van zaken van de lening op te vragen.

Ervaringen van gebruikers

Al met al hebben wij een positieve ervaring gehad met Pin voorschot. Het geld wordt inderdaad snel overgemaakt en ook de aanvraag zelf verloopt snel. De Pin voorschot ervaringen zijn over het algemeen ook erg positief. Voor ondernemers die snel geld nodig hebben kunnen wij de bedrijf dus van harte aanraden.

De voordelen van Pin voorschot:

  • Het geld staat snel op je bankrekening.
  • Er wordt geen persoonlijke garantstelling gevraagd.
  • Het bedrijf is betrouwbaar.

De nadelen van Pin voorschot:

  • Je hebt beperkt invloed op hetgeen je per dag aflost omdat het elke dag om een vast percentage gaat.
  • De leningen kennen een maximum van 50.000 euro.

Veelgestelde vragen over Pin voorschot

📌 Binnen hoeveel dagen kan ik het geld op mijn bankrekening verwachten?

Na dat je de eerste aanvraag hebt gedaan en de lening wordt goedgekeurd kun je het bedrag in principe binnen 4 dagen het geld op je bankrekening verwachten. Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat het een dag langer duurt, maar dat heeft dan meestal met de bank te maken. Al met al dus best snel en er zijn genoeg kredietverstrekkers die hier nog wat van kunnen leren.

📌 Kan ik bij Pin voorschot ook extra aflossen?

Ja dat kan zeker. Sterker nog, bij de bedrijf krijg je dan een korting, in tegen stelling tot de boete die je normaal krijgt bij andere kredietverstrekkers Een groot voordeel van pin voorschot, want ze zijn hierin werkelijk uniek. De extra voorwaarden hiervoor vind je op de website van het bedrijf.

📌 Hoe lang duurt de hele aanvraag van een lening nu?

In totaal duurt het hele proces 4 werkdagen. De online aanvraag an sich kan binnen een paar minuten geregeld zijn. Je hoeft hiervoor in eerste instantie alleen je gegevens en wensen aan te geven. Als de kredietverstrekker vervolgens contact met je opneemt kun je de rest van de benodigde informatie verschaffen. Al met al kun je het geld dus snel investeren in je bedrijf.

📌 Zou ik mijn huidige leningen over moeten zetten naar Pin voorschot?

Dat zouden wij niet aanraden, want de termijnen van de leningen bij Pin voorschot zijn maar kort. De bedrijf is dus echt bedoeld voor het aanvragen van een nieuwe kortlopende lening. Sterker nog, bij Pin voorschot wordt de mogelijkheid van het oversluiten van een lening in het geheel niet aangeboden.

📌 Is het wel verstandig om hier een lening aan te vragen?

Dat is natuurlijk iets wat je uiteindelijk voor jezelf moet beoordelen. De kredietverstrekker zal je hierbij wel helpen en erop toezien dat je een veilig bedrag leent. Je moet het bedrag namelijk wel weer binnen een korte termijn kunnen aflossen. Zo geldt er dus voor beide partijen een verantwoordelijkheid.

Contactinformatie van het bedrijf PINVOORSCHOT
Officiële site / Homepage www.pinvoorschot.nl
Adres Kooltjesbuurt 1 1411RZ Naarden- Vesting
Telefoon 085-0294026

Beoordelingen over PINVOORSCHOT 2

4,5
2 beoordelingen
Schrijf feedback

Ik had snel geld nodig voor een onverwachte kostenpost binnen mijn bedrijf. Iets waar ik als jonge ondernemer niet zelf mee kon dealen. Daarom was ik blij dat ik terecht kon bij pin voorschot. Het geld stond supersnel op mijn bankrekening waardoor ik direct weer door kon gaan met ondernemen.

Dankzij pin voorschot heb ik grote stappen kunnen maken met mijn winkel. De afschrijvingen verlopen erg soepel en het contact met het bedrijf was ook erg goed. Mocht het weer eens nodig zijn, dan weet ik zeker dat ik opnieuw contact op zal nemen met pin voorschot voor een betrouwbare en goede lening.

Nieuwe beoordeling

Snelheid van afgifte
Verplicht om in te vullen
Naam
Verplicht om in te vullen
E-mail
Verplicht om in te vullen
Uw feedback
Verplicht om in te vullen
Verplicht om in te vullen