Lening aan KREDIETVOORUIT

4.5
  • Doe een aanvraag
  • Wacht op antwoord
  • Ontvang geld
Leningsvoorwaarden in KREDIETVOORUIT
Hoeveelheid van 3000 tot 25000 €
Beoordeel van 4 tot 6%
Termijn van 90 tot 180 dagen
Leeftijd, jaren van 21 jaar oud
Snelheid van verwerking van aanvraag 30 minuten
Snelheid van uitbetaling 24 uur
Werkschema De klok rond

Inhoud

Snel een Krediet Vooruit lening afsluiten

Bij kredietvooruit.nl worden snelle leningen aangeboden aan bedrijven en ondernemers. Daarmee is het een goede manier om extra geld te verkrijgen als je dit als onderneming op korte termijn nodig hebt. Het grote verschil met het afsluiten bij een bank is dat je minder tijd kwijt bent en dat alles sneller geregeld kan worden. Hier wordt dan ook handig op ingespeeld. Zo wordt er specifiek een bepaalde groep ondernemers waarvoor het interessant wordt om bij KredietVooruit een zakelijke lening af te sluiten.

Het is een onderdeel van een aanbieder die luistert naar de naam SwishFund. Dit bedrijf werd opgericht in het jaar 2016 en is bezit meerdere financiële dienstverleners. Waar het zich vooral in onderscheid, zoals je ook bij KredietVooruit merkt, is de snelle manier van handelen. Als aanvrager hoef je daardoor minder lang te wachten tot alles geregeld is zodat je het geld zo snel mogelijk kunt gaan investeren in je bedrijf.

Wat kost een Krediet Vooruit lening?

Een aanvraag doen bij KredietVooruit gaat dus vrij eenvoudig. Voordat je echter de knoop door wilt hakken moet je natuurlijk wel weten hoe alles ongeveer in elkaar zit. Het gaat namelijk om kortlopende kredieten voor soms grote bedragen die zelfs dagelijks terugbetaald kunnen worden via PIN. Hiermee onderscheid het zich zeker in vergelijking met soortgelijke aanbieders.

Door de vorm waarin het product wordt aangeboden, maakt dit het interessant voor bedrijven die snel een beetje kapitaal nodig hebben. Het moet vervolgens ook weer snel terug worden betaald, maar dat weet men uiteraard voordat er een overeenkomst wordt afgesloten. Hieronder zie je precies welke voorwaarden er van toepassing zijn en wat de looptijden zijn en de rente is.

Looptijd krediet 3 tot 6 maanden
Minimale leenbedrag 3000 euro
Maximale leenbedrag 250000 euro
Kostenpercentage jaarlijks Vanaf 6%
Debetrente Begint vanaf 0,50% iedere maand

Welke voorwaarden zijn van toepassing?

Nu we weten wat bij Krediet Vooruit.nl allemaal mogelijk is, gaan we het over de voorwaarden hebben. Ondanks dat het eigenlijk heel makkelijk is om hier snel een lening af te sluiten, zijn er wel een aantal voorwaarden om aan te voldoen. Lukt dit niet, dan wordt het lastig om een overeenkomst voor elkaar te krijgen. Wanneer je wel aan alle voorwaarden voldoet kun je enorm geholpen zijn als bedrijf doordat je snel aan een extra financiële injectie kunt komen.

De belangrijkste voorwaarden zijn als volgt. Allereerst moet je een onderneming hebben, want er worden alleen leningen verstrekt aan zakelijke partijen. Nog een voorwaarde is dat jouw bedrijf op zijn minst al een jaar bestaat. Daarnaast moet er een minimale omzet gedraaid worden van 50000 euro per jaar.

Op welke manier kan ik bij KredietVooruit een lening aanvragen?

Het proces van aanvragen werkt snel en doeltreffend. In de meeste KredietVooruit recensies zien we dat klanten tevreden zijn over dit process. Wanneer je over alle nodige papieren beschikt krijg je tussen twee en vier werkdagen het bedrag uitbetaald. Alles kan verder digitaal geregeld worden. Dit kan dus allemaal online in order gemaakt worden.

Mijn Krediet Vooruit website inloggen

Wanneer je eenmaal een lening hebt afgesloten is het makkelijk om via mijn Krediet Vooruit toegang te hebben tot al je gegevens. Zo kun je in een oogopslag zien hoe het zit met je bedrijfskrediet. Bijvoorbeeld hoeveel je nog moet afbetalen en wat het bedrag is dat nog open staat. Mocht je gegevens willen wijzigen dan kan dit ook snel voor elkaar gemaakt worden. Een groot voordeel hiervan is dat je altijd digitaal al je gegevens bij de hand hebt en zodoende snel iets kunt wijzigen indien nodig.

Wat zeggen andere leners?

Voordat je daadwerkelijk in zee gaat met deze partij is het altijd goed om wat beoordelingen van andere te bekijken. Zijn er bijvoorbeeld veel Krediet Vooruit klachten of heeft iedereen louter positieve ervaringen? Wanneer we het internet erop nalopen zien we dat het over het algemeen wel goed zit. De meeste KredietVooruit ervaringen laten zien dat dit een betrouwbare partij is voor de producten die het aanbiedt. Dit is natuurlijk een mooie bevestiging dat je hier je zakelijke lening aan kunt vragen zonder zorgen.

Veelgestelde vragen

📌 Is het verstandig om een KredietVooruit zakelijk krediet aan te vragen?

Het hangt af van de exacte situatie waarin jouw onderneming zich bevindt of het al dan niet handig is een krediet aan te gaan vragen. Je kunt dit beter niet als laatste strohalm gebruiken wanneer je denkt dat het niet meer goedkomt in de betreffende situatie. Leen je echter voor andere doeleinden waarbij het je echt kan helpen dan kan het soms juist wel handig zijn een krediet aan te gaan.

📌 Kan ik bij Krediet Vooruit geld lenen zonder BKR toetsing?

Als bedrijf zul je aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om hier een krediet te kunnen krijgen. Wanneer je een BKR toetsing niet zult doorstaan zal dit een negatief effect hebben. Daardoor zal de lening naar alle waarschijnlijkheid niet afgesloten kunnen worden.

📌 Biedt Krediet Vooruit leningen aan bedrijven en ondernemers?

Dit bedrijf richt zich specifiek op bedrijven en ondernemers. Aan de Krediet Vooruit ervaringen van anderen kun je precies zien welke soort bedrijven hier vaak een lening afsluiten. Zo moet je een bepaalde omzet draaien, en al langer dan een jaar actief zijn. Mocht je aan alle voorwaarden voldoen dan is het soms erg lucratief om hier te lenen.

📌 Hoe lang duurt het aanvraagprocess van een online lening?

Het totale aanvraagproces neemt niet lang in beslag. Wanneer je alles hebt kun je binnen mum van tijd een offerte krijgen. Als dit naar wens is zal het afsluiten zelf ook snel voor elkaar zijn. Nadat dit is gebeurd kun je altijd bij Krediet Vooruit inloggen om al je data nog eens in te zien.

📌 Hoeveel tijd heb ik nodig om papierwerk te verzamelen?

Afhankelijk van of je aan alle voorwaarden voldoet, heb je niet lang nodig om papierwerk te verzamelen. Dit zal in principe binnen een klein tijdsbestek geregeld kunnen worden, aangezien er niet veel gevraagd wordt. Zo heb je bijvoorbeeld geen onderpand nodig. Aan de hand van je omzet kan vervolgens worden terugbetaald.

Contactinformatie van het bedrijf KREDIETVOORUIT
Officiële site / Homepage www.kredietvooruit.nl
Adres Anthony Fokkerweg 1 1059CM Amsterdam
Telefoon 085 303 7400

Beoordelingen over KREDIETVOORUIT 2

4,5
2 beoordelingen
Schrijf feedback

Toen ik met Krediet vooruit in aanraking kwam was ik positief verrast. Het afsluiten van een lening gaat hier snel, zeker als je aan alle voorwaarden voldoet. Voor ik het wist waren alle papieren ingevuld. Daarna kostte het maar een paar dagen voordat het bedrag op de rekening stond. Wat dat betreft zal ik het andere ondernemers zeker ook aanraden om te doen.

Ik was al langere tijd op zoek naar een geschikt krediet voor mijn bedrijfje. Alleen kon ik niet echt verstrekkers vinden die goed aansluiten bij wat ik precies zocht. Totdat ik op Kredietvooruit stuitte. Dit was net wat ik nodig had om het laatste gedeelte van een belangrijke aankoop rond te krijgen, terwijl ik deze, zoals gewenst, ook weer heel snel terug kon betalen. Al met al ideaal in deze situatie!

Nieuwe beoordeling

Snelheid van afgifte
Verplicht om in te vullen
Naam
Verplicht om in te vullen
E-mail
Verplicht om in te vullen
Uw feedback
Verplicht om in te vullen
Verplicht om in te vullen