Lening aan KREDIET SPOTTER

4.5
  • Doe een aanvraag
  • Wacht op antwoord
  • Ontvang geld
Leningsvoorwaarden in KREDIET SPOTTER
Hoeveelheid van 1500 tot 250000 €
Beoordeel van 4.1 tot 4.2%
Termijn van 180 tot 3600 dagen
Leeftijd, jaren van 18-64 jaar oud
Snelheid van verwerking van aanvraag 10 minuten
Snelheid van uitbetaling 1 dag
Werkschema De klok rond

Inhoud

Snel een lening bij Kredietspotter

Bij Kredietspotter kun je zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet afsluiten. Het bedrijf zit inmiddels alweer een aantal jaren gevestigd in Amsterdam en is onderdeel van Ster Krediet B.V., een bedrijf wat nog veel meer financiële diensten aanbiedt. Het is online eenvoudig om een offerte vrijblijvend op te vragen. Daarna gaat het verwerken van een aanvraag vrij snel. Doordat deze onafhankelijke adviseur van leningen al jaren ervaring heeft, zit je hier als klant wat dat betreft wel goed. We kunnen dan ook gerust zeggen dat Kredietspotter betrouwbaar is om mee in zee te gaan.

Wat kost een lening bij Kredietspotter?

Om een duidelijk beeld te schetsen van hoe alles werkt is het ten eerste handig om de kosten te weten. Het minimale en maximale leenbedrag liggen best wel ver uit elkaar. Daarom kunnen de rente en het totale kostenplaatje dus best wel verschillen. Het minimale bedrag is 1500 euro en het maximale bedrag is 250000 euro. De looptijd kan vanaf 6 maanden tot maximaal 120 maanden.

We maken eerst een onderscheid tussen een persoonlijk lening en een doorlopend krediet. Beide leenvormen worden door deze verstrekker aangeboden. Hieronder zie je waarin deze verschillend zijn bij Kredietspotter. Daarbij voegen we nog een tabel toe om duidelijk te maken hoe de kosten precies in elkaar zitten.

Persoonlijke lening

Bij deze leenvorm sluit je een overeenkomst voor een vast bedrag. Ook de rente en looptijd staan vast. Zo weet je dus precies welk bedrag je leent en tegen welke kosten dat zal zijn. Aan deze voorwaarden dienen zowel de verstrekker van de lening als de lener zelf zich te houden.

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is wat meer flexibel. Dit biedt een rente die variabel is. Deze kan dus lager of hoger worden tijdens de leenperiode. Ook kan het geld weer opgenomen worden als er al een deel is terugbetaald door degene die de lening heeft afgesloten. Daardoor kan de looptijd dus ook langer zijn.

Voorbeeld kosten verschillende leenvormen Kredietspotter

Leenvorm Persoonlijke lening Doorlopend krediet
Min-max looptijd 6 tot 120 maanden 6 tot 120 maanden
Min-max bedrag 1500 tot 250000 euro 1500 tot 250000 euro
Rentepercentage Begint bij 3,9% Begint bij 4,1%

Voorwaarden voor afsluiten

Hopelijk is het kostenplaatje zo enigszins duidelijk. Maar voordat je met Kredietspotter contact opneemt om een offerte aan te vragen, zijn er nog wat dingen om rekening mee te houden. Want wat zijn bijvoorbeeld de voorwaarden voordat je een lening af kunt gaan sluiten? Wel zo handig om te weten of je hieraan voldoet namelijk, anders hoeft het sowieso niet natuurlijk.

Voor iedereen die een krediet aan wil vragen bij Kredietspotter met BKR registratie kan dit helaas niet. Iedereen die dit dus wel heeft zal helaas ergens anders moeten gaan kijken. Verder zijn de voorwaarden gelukkig niet heel streng. Zo hoef je alleen maar in Nederland woonachtig te zijn als je aan de voorwaarden qua leeftijd voldoet. De minimumleeftijd is 18 jaar en je mag niet ouders dan 64 jaar zijn.

Hoe vraag ik een minilening aan?

Om verder over te gaan tot het sluiten van een overeenkomst met Kredietspotter ben je al goed op weg. De volgende stappen spreken aardig voor zich. Nadat je een offerte hebt geregeld kun je deze als het ware gaan verzilveren. Dit doe je door de aanvraag in te dienen. Dit process spreekt vrijwel voor zich.

Wanneer je de aanvraag in gaat dienen zul je wel wat dingen moeten overleggen. Zoals bijvoorbeeld je inkomen en dat van een eventuele partner. Maar ook zal men dus checken of je geen BKR registratie hebt. Samen met wat andere persoonsgegevens en verificatie van de identiteit is dit alles wat je hoeft te doen.

Inloggen op mijn Kredietspotter

Na het afsluiten van een krediet kun je makkelijk al je gegevens inzien. Dit is handig, zo kun je extra betalingen doen of dingen veranderen indien dit gewenst is. Bij Kredietspotter inloggen kan makkelijk met de gegevens die men je hiervoor geeft. Daarna spreekt alles vrijwel voor zich. Je ziet precies al jouw gegevens en alles wat je nodig hebt.

Ervaringen van anderen

Door verschillende Kredietspotter ervaringen van anderen erop na te lopen krijg je enigszins een idee van hoe goed deze dienstverlener is. Mensen die je voor zijn gegaan kunnen dit immers het beste uitleggen. Dit zijn over het algemeen de voor- en nadelen van lenen bij deze partij:

Voordelen

  • Zowel persoonlijke lening als doorlopend krediet mogelijk
  • Relatief lage rente
  • Goede klantenservice

Nadelen

  • Niet mogelijk met negatieve BKR
  • Uitbetaling duurt 2 dagen tot een week

Veelgestelde vragen

📌 Kan ik als student geld lenen bij Kredietspotter?

Ondanks dat het nergens officieel vermeld staat is het als student nauwelijks mogelijk geld te lenen bij deze verstrekker. Je moet namelijk aan een bepaald inkomen voldoen. Mocht je dit als student wel hebben, dan zijn er mogelijkheden. Maar normaal gesproken gaat dit moeilijk worden omdat de meeste studenten geen hoog inkomen hebben.

📌 Hoe lang duurt het voordat ik mijn offerte ontvang?

Dit gaat razendsnel. Binnen enkele klikken kun je al zien wat je kunt lenen en wat de kosten hiervoor zullen zijn. Alles wat je daarna nog moet doen is de offerte laten verzenden. Deze zal ongetwijfeld binnen enkele minuten in je mailbox zitten. Allemaal zo geregeld dus, en geheel vrijblijvend.

📌 Biedt Kredietspotter ook leningen aan bedrijven en ondernemers?

Nee, dit wordt niet aangeboden. Die kredieten die men verstrekt zijn voor personen en particulieren. Als bedrijf kun je dus beter een andere aanbieder zoeken die zich speciaal op zakelijke leningen richt. Hier zijn de voorwaarden voor dergelijke leningen namelijk vaak ook beter geregeld.

📌 Is het verstandig om mijn bestaande leningen over te sluiten bij Kredietspotter?

Dit kan soms wel het geval zijn. Indien je hier gunstigere voorwaarden treft dan bij een andere aanbieder kan het zeker lonen om een lening over te schrijven. Als dit niet zo is, kun je deze misschien beter bij de oude aanbieder laten. Hoe dan ook, het is altijd interessant om even te kijken hoe het zit.

📌 Hoe betrouwbaar is Kredietspotter?

Deze partij kunnen we gerust als betrouwbaar omschrijven. Men heeft intussen al jaren ervaring op het gebied van het verstrekken van leningen en dergelijke diensten. mensen kunnen hier dus met een gerust hart dingen aanvragen. Aan de beoordelingen van anderen kun je ook al merken dat het op dit gebied wel goed zit.

Contactinformatie van het bedrijf KREDIET SPOTTER
Officiële site / Homepage kredietspotter.nl
Adres Butter 18, 1713 GM Obdam
Telefoon 0229 - 54 85 48

Beoordelingen over KREDIET SPOTTER 2

4,5
2 beoordelingen
Schrijf feedback

Mijn wens was om voor een vast bedrag een lening te krijgen. Ook tegen een vast rentepercentage en geen extra kosten. Toen ik de persoonlijke lening van Kredietspotter zag was ik gelijk verkocht. Buiten dat waren de voorwaarden duidelijk en had ik alles snel in huis. Daarmee bedoel ik de offerte, aanvraag en natuurlijk het geld. Prima geregeld allemaal bij deze aanbieder.

Al een tijdje zocht ik een passend doorlopend krediet maar kon ik dat maar niet vinden. Toen kwam ik Kredietspotter op het spoor. Ik was blij verrast over hoe snel ik hier alles heb kunnen regelen. Geen moeilijke perikelen om een aanvraag te bevestigen, maar juist duidelijke begeleiding. Al met al was alles zo geregeld. Een kleine twee dagen stond mijn krediet al op de rekening. Ik was dus helemaal gelukkig.

Nieuwe beoordeling

Snelheid van afgifte
Verplicht om in te vullen
Naam
Verplicht om in te vullen
E-mail
Verplicht om in te vullen
Uw feedback
Verplicht om in te vullen
Verplicht om in te vullen