Lening aan KREDIET GROEP NEDERLAND

5.0
  • Doe een aanvraag
  • Wacht op antwoord
  • Ontvang geld
Leningsvoorwaarden in KREDIET GROEP NEDERLAND
Hoeveelheid van 2500 tot 100000 €
Beoordeel van 4.1 tot 7.7%
Termijn van 365 tot 3600 dagen
Leeftijd, jaren van 21 jaar oud
Snelheid van verwerking van aanvraag 20 minuten
Snelheid van uitbetaling 24 uur
Werkschema De klok rond

Inhoud

Snel een lening krijgen bij Krediet Groep

De leningen die je bij Krediet Groep Nederland aan kunt vragen zijn voor veel mensen interessant. Je hebt de keuze uit zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet. Verschillende leenvormen hebben verschillende voorwaarden, waardoor mensen ook meer keuze hebben.

Het bedrijf is gevestigd in Putte en onderdeel van de Financieel Fit Groep. Zij hebben meer dergelijke diensten, ook onder andere bedrijfsnamen. Daarom kun je er gerust van uitgaan dat je bij KredietGroep wel goed zit. Zo beschikt men over alle vergunningen die nodig zijn om te mogen opereren, ook van de zogenoemde AFM.

Hoeveel gaat een lening kosten bij Krediet Groep?

Natuurlijk wil je graag weten hoe de kosten in elkaar zitten. Dit is immers een van de belangrijkste redenen om al dan niet door te zetten met Krediet Groep lening. Daarom maken we eerst even onderscheid tussen het doorlopend krediet en de persoonlijke lening, om het makkelijk te houden.

Doorlopend krediet

Het doorlopend krediet is bij KredietGroep een goede optie voor iedereen die flexibel wil lenen. Zo bepaal je zelf wanneer je eventueel weer geld op wilt nemen. Sneller terugbetalen gaat daarbij ook vrij eenvoudig. Deze leenvorm biedt dus veel ruimte om alles naar eigen wens in te vullen.

Persoonlijke lening

Als grootste verschil heeft de persoonlijke lening wat minder ruimte voor eigen invulling. Zo staan het leenbedrag en de rente van tevoren vast en kunnen deze niet veranderen. Wel zo fijn voor mensen die hier waarde aan hechten.

Voorbeeldberekening

Hieronder geven we in een tabel weer hoe de kosten eruit komen te zien. Je ziet gelijk de verschillen tussen de leenvormen aangeduid:

Leenvorm Persoonlijke lening Doorlopend krediet
Min-max looptijd 12 tot 120 maanden 12 tot 120 maanden
Min-max bedrag 5000 tot 100000 euro 1500 tot 100000 euro
Rentepercentage Begint bij 3,9% Begint bij 4,5%

Algemene voorwaarden voor lenen

Mocht je op het punt komen dat je een krediet wilt gaan afsluiten bij Krediet Groep Nederland BV, dan is het handig de voorwaarden te weten. Er zijn er een aantal waar je wel aan moet voldoen, anders zal het niet mogelijk zijn een succesvolle aanvraag te kunnen doen. Lees daarom goed door wat de voorwaarden precies zijn.

Lenen met een negatieve BKR registratie is bijvoorbeeld niet mogelijk. Ook mag je geen uitkering ontvangen. Je minimale leeftijd moet 18 jaar zijn en je wilt minimaal 5000 euro lenen. Het inkomen moet tevens toereikend zijn. Als dit allemaal gaat lukken, kun je verder gaan met het indienen van een aanvraag bij Krediet Groep.

Hoe kun je een krediet aanvragen?

Overgaan op het aanvragen van een lening is een makkelijke stap. Omdat je waarschijnlijk bij Krediet Groep een offerte hebt aangevraagd, zijn de nodige gegevens al ingevuld. Om de overeenkomst volledig te maken en af te sluiten moet je wel een aantal gegevens meesturen. Er zal een inkomen aangetoond moeten worden, daarnaast moet je jezelf legitimeren. Als dit allemaal lukt zal het bedrag al binnen een dag op je rekening gestort worden na goedkeuring van de aanvraag.

Inloggen op mijn Krediet Groep Nederland

Het proces om in te loggen is vrij vanzelfsprekend. Het makkelijke aan deze interface is dat je alles snel bij de hand hebt. Allerlei aanpassingen of eerdere betalingen kunnen daardoor snel geregeld worden. Bij Krediet Groep Nederland inloggen kan weer met de gegevens die je hiervoor hebt gekregen na het aanvragen van het krediet. Het is veilig om al gegevens hier te bekijken. Voor de zekerheid kun je trouwens altijd nog contact op nemen mocht dit nodig zijn.

Ervaringen van gebruikers

Aan de meningen van andere valt vaak al af te lezen hoe de vork in de steel zit. Verschillende Krediet Groep Nederland ervaringen online geven zo een duidelijk beeld van wat andere gebruikers vinden van dit bedrijf. Maar, het is logisch dat je nog wat meer informatie wilt. Buiten de meningen van anderen zijn er een paar voor- en nadelen, we zetten ze hier voor je naar:

Voordelen

  • Keuze uit verschillende soorten leningen
  • Rentetarieven passend bij het leenbedrag
  • Relatief laag minimum leenbedrag
  • Bedrag staat snel op de rekening

Nadelen

  • Lenen kan maar tot 100000 euro
  • Kan niet lenen met negatieve BKR registratie

Veelgestelde vragen

📌 Hoe lang duurt het om het papierwerk in orde te maken?

Wanneer je alles hebt om de Krediet Groep lening aan te vragen, is het papierwerk snel geregeld. Daarvoor moet je natuurlijk wel aan alle voorwaarden voldoen. Is dit echter het geval, dan is het helemaal geen probleem. Het aanvragen zal soepel gaan en binnen tien minuten kun je alles eigenlijk al hebben ingediend.

📌 Kan ik bij Krediet Groep geld lenen zonder BKR toetsing?

We moeten je hier helaas teleurstellen, want het is niet mogelijk om te lenen met een registratie bij de BKR. In dat geval zul je dus naar andere aanbieders uit moeten wijken of wat anders moeten verzinnen. Al zijn er voor dit type leningen vrij weinig opties op dit gebied. Door creatief te denken kun je echter soms een heel eind komen.

📌 Hoe lang duurt het voordat ik mijn offerte ontvang?

Dit gaat binnen rap tempo. Door een paar gegevens in te vullen weet je al snel wat je maximaal zult kunnen lenen tegen welke voorwaarden. De offerte zal vervolgens binnen no-time in je mailbox zitten, terwijl je online ook al gelijk kunt zien wat de kosten en voorwaarden zullen zijn. Dit gaat makkelijk en doeltreffend.

📌 Hoe lang duurt het voordat ik geld ontvang?

Als een aanvraag eenmaal is goedgekeurd wil je natuurlijk zo snel als het kan beschikking hebben over het bedrag. Gelukkig wordt hier bij Krediet Groep voor gezorgd. Het geleende bedrag zal binnen 24 uur op je rekening staan. Waar je dit dus ook voor nodig hebt, het fijne is dat je gelijk aan de slag kunt zonder lang te hoeven wachten.

📌 Hoe kan ik extra geld aflossen?

Het mag als een groot voordeel genoemd worden dat dit bij Krediet Groep mogelijk is. Ten alle tijden kun je dit kosteloos doen. Enorm makkelijk dus wanneer je al net even dat beetje extra kunt missen. Daarmee zal je lening eerder afbetaald zijn. Uiteindelijk heb je zo dus ook een stuk minder totale kosten.

Contactinformatie van het bedrijf KREDIET GROEP NEDERLAND
Officiële site / Homepage www.kredietgroepnederland.nl
Adres Krediet Groep Nederland Hoekweg 14 1619 EA Andijk
Telefoon 0228-526355

Beoordelingen over KREDIET GROEP NEDERLAND 2

5,0
2 beoordelingen
Schrijf feedback

Ik was alweer even bezig met het zoeken naar een geschikte aanbieder om een lening af te sluiten. vanaf het moment dat ik hier terecht kwam wist ik dat het goed zat. Het viel me al op dat veel andere ook positief waren over Krediet groep. Dit snap ik helemaal, want met mijn ervaring was ook helemaal niets mis. Daarom verdient dit zeker een aanbeveling aan anderen wat mij betreft.

Nadat ik bij Krediet groep terecht was gekomen bleek dat alles daarna snel ging. Ik heb verschillende leenvormen tegenover elkaar afgewogen. Toen ik erachter was wat de beste optie voor mij was ben ik verder gegaan. De offerte was al zo binnen en ook de aanvraag ging snel. Ik had dan ook wel alle papieren al bij de hand. Toch zou ik iedereen dit bedrijf aanraden voor diensten als deze.

Nieuwe beoordeling

Snelheid van afgifte
Verplicht om in te vullen
Naam
Verplicht om in te vullen
E-mail
Verplicht om in te vullen
Uw feedback
Verplicht om in te vullen
Verplicht om in te vullen