Lening aan FUNDING CIRCLE

5.0
 • Doe een aanvraag
 • Wacht op antwoord
 • Ontvang geld
Leningsvoorwaarden in FUNDING CIRCLE
Hoeveelheid van 10000 tot 250000 €
Beoordeel van 2 tot 6%
Termijn van 180 tot 1800 dagen
Leeftijd, jaren van 20 jaar oud
Snelheid van verwerking van aanvraag 24 uur
Snelheid van uitbetaling 30 minuten
Werkschema De klok rond

Inhoud

Leen snel geld van Funding Circle

Fundingcircle.com is een leenorganisatie die in 2010 is gelanceerd. Het is bedoeld om grote bedrijven te helpen een alternatieve financiering te krijgen en tegelijkertijd een goed rendement te halen uit hun betrokkenheid. De Funding Circle is een particulier leensysteem en werkt dus anders dan banken.

Er zijn statische minimum- en maximumbedragen en dat geldt ook voor de aflossingsdatum. De Funding Circle werkt als een peer-to-peer kredietsysteem. In die zin dat de middelen binnen de leden van de cyclus worden overgedragen. Dit brengt dus een aanzienlijk risico met zich mee.

Kosten van een Funding Circle lening

Het minimumbedrag dat een kredietverstrekker kan lenen uit de Funding Circle is £5,000 en het maximum is £1, 000,000. De aflossingstermijn is grotendeels afhankelijk van het geleende bedrag. Voor een lening van £ 5.000, verwacht men binnen een periode van zes maanden tot vijf jaar af te lossen.

Leningen kunnen echter vervroegd worden afgelost aan investeerders zonder een boete. Wat deze organisatie aantrekkelijker maakt, is het eerlijke rentetarief en het ontbreken van onderpand.

Huidige rente: De Funding Circle heeft een vast rentepercentage dat uw aflossingstermijn bepaalt. Het rentepercentage varieert van 4,99% tot 24,99%. Extra kosten kunnen het terug te betalen bedrag echter omhoogschieten. Het leenplatform berekent doorgaans een originatievergoeding van 3,49 - 6,99%. Deze vergoeding wordt bepaald door het bekijken van uw financiële profiel en wordt betaald als de lening voorschotten.

Het is dus mogelijk dat u niet betaalt als u de lening niet ontvangt.

Ook de Funding Circle brengt u geen dubbeltje in rekening voordat de lening wordt verstrekt, maar er geldt een boete voor laattijdige betaling. Zo kan het niet terugbetalen op het voorziene tijdstip een laattijdige vergoeding van 5% van een gemiste betaling met zich meebrengen.

Het platform geeft geldschieters maar liefst zes maanden tot vijf jaar de tijd om hun betaling te voltooien.

Het terug te betalen bedrag kan worden berekend met behulp van de leningscalculator op hun site. U kunt het te lenen bedrag selecteren door de knop te verslepen naar het punt waar u wilt stoppen.

Als u bijvoorbeeld van plan bent £5.000 te lenen, wordt u naast de gebruikelijke rente 3,9% in rekening gebracht. Uw terugbetaling komt in dit formulier

 • Lening: £5,000
 • Voltooiingskosten (4,5%): £225
 • Rente: £562
 • De totale kosten van de lening: £5.787

Funding Circle Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een lening moet u 11 jaar lang in bedrijf zijn geweest met een jaarlijkse omzet van ten minste $1,6 miljoen en 12 werknemers. U moet ook een kredietscore van ten minste 620 hebben en een profiel van al uw bedrijfsactiva presenteren.

Vul uw aanvraag in slechts 5 minuten in en ontvang een offerte in slechts 5 uur. Fondsen worden binnen 3 werkdagen ontvangen, maar het kan tot een week of zelfs meer duren, afhankelijk van de behoeften van de lener.

 • Funding Circle vereist niet
 • De Funding Circle vraagt u niet om het volgende te verstrekken
 • Een vergoeding voordat een betaling wordt gedaan
 • Onderpand
 • Exorbitante rente.

De terugbetaling gebeurt maandelijks. In totaal kan het 5 jaar duren, afhankelijk van het bedrag dat u van plan bent te lenen. Kleine fondsen worden binnen een periode van zes maanden terugbetaald en dit moet achtereenvolgens gebeuren zonder een maand over te slaan.

Kredietverleners die in hun betaling tekort schieten, worden geconfronteerd met een boete van 5% van het terugbetalingsbedrag. Dus, als u £2,000 moet betalen in de maand december, maar dit niet doet, wordt u een boete van £100 in rekening gebracht.

Hoe vraagt u een Funding Circle minilening aan?

U kunt een Funding Circlelening aanvragen in vier eenvoudige stappen

 • Ga naar de site en lees de voorwaarden om in aanmerking te komen door.
 • Navigeer naar de homepage en klik op "Nu aanvragen".
 • Geef uw lening en bedrijfsgegevens en het te lenen bedrag op
 • Bekijk de verstrekte informatie en klik op "nu indienen".

Voordat u een lening aanvraagt, moet u ervoor zorgen dat u een profiel hebt aangemaakt zodat u kunt inloggen wanneer u maar wilt. Om een account aan te maken, klikt u op de optie "aanmelden".

Welke documenten moet ik uploaden?

 • Zakelijke documenten
 • Belastinggegevens van de laatste 2 jaar
 • Documenten van uw bedrijfsactiva, zoals voertuigen, machines en andere apparatuur.

Aanmelden bij mijn Funding Circle Account

Om in te loggen op uw Funding Circle inloggen account gaat u naar de officiële website en klikt u op "log in". Hier moet u het e-mail- en wachtwoordveld invullen. Vergeet niet, dat de in te voeren e-mail dezelfde is als die gebruikt wordt tijdens de registratie fase.

Wanneer u het wachtwoord aanmaakt, zorg er dan voor dat het ten minste één nummer en letter bevat. Het is aan te raden om minstens 8 karakters lang te zijn met een combinatie van letters, dus het is moeilijk te raden.

Funding Circle Ervaringen

De Funding Circle heeft 4,5 beoordelingen verzameld van meer dan 7.000 beoordelingen op Trust Pilot. Dit gaat een lange weg om de geloofwaardigheid ervan te schetsen.

Funding Circle Recensie:

 • Snelle uitbetaling
 • De lening kan eerder dan verwacht worden betaald om de kosten te verminderen
 • De aanvraagprocedure is eenvoudig
 • Geen onderpand nodig.

Funding Circle is een typisch voorbeeld van een peer-to-peer leensysteem en daarom moet u de voor- en nadelen van zo'n leensysteem afwegen voordat u zich er op inschrijft. Hieronder staan de nadelen van dit type leensysteem.

 • Er is geen garantie op rendementen
 • De fondsen kunnen moeilijk terug te trekken zijn
 • Hun handel wordt niet beschermd door de compensatieregeling voor financiële diensten.
 • Toevoeging van de voltooiingsvergoeding na de rente
 • Het competitieve tarief onder investeerders
 • Niet voor nieuwe bedrijven.

Funding Circle Contact

Adres van Funding Circle: Amsterdam, Atrium, Strawinskylaan 3075, 1077 ZX, Nederland.

Opent en sluit 5 uur 's morgens - 9:30 Pm elke werkdag.

+31 20 241 6885

Veelgestelde vragen (FAQ)

📌 Hoe betrouwbaar is Funding Circle?

Funding Circle verbindt geldschieters met mensen die willen lenen, vandaar dat het risico niet beperkt is tot de lener alleen. De belegger loopt het risico dat de lener niet betaalt en dat leidt tot een totaal verlies.

Voor de kredietverstrekker maakt de vele prikkels van het platform het moeilijker om terug te betalen. Terwijl u misschien geen cent hoeft te betalen voordat de lening wordt verstrekt, moet u misschien een voltooiingsvergoeding betalen die uiteindelijk nog hoger is dan dat.

De terugbetaling wordt maandelijks gedaan, zodat de kredietverstrekkers genoeg tijd hebben om te betalen. Wat het nog beter maakt is dat u eerder dan de normale datum kunt terugbetalen om de stimulansen te verminderen.

📌 Hoe werkt de financieringscirkel precies?

De meeste bedrijven staan voor de onmogelijke taak om in korte tijd een enorme hoeveelheid geld op te halen. Funding Circle is een organisatie die geld uitleent aan mensen via hun vele investeerders. Met andere woorden: investeerders zijn bereid om hun geld uit te lenen aan leners met hoop op een hoger rendement.

In tegenstelling tot banken vraagt het financieringssysteem niet om onderpand en is het snel. Behalve dat de rente hoger zou kunnen zijn dan die van conventionele banken. Door het krijgen van leningen van de kredietnemer direct , kunt u vaak genieten van een gunstig tarief.

📌 Hoe lang duurt het om geld te ontvangen?

Funding Circle mijn claimt dat de lening binnen drie werkdagen naar de rekeningen van de kredietnemers wordt gestuurd. U kunt echter een betalingsachterstand oplopen als de belegger op eigen kracht in gebreke blijft. Daarom kunnen sommige onvoorziene gebeurtenissen de betalingstermijn verlengen tot een week of zelfs meer.

Voordat u uw aanvraag indient, moet u al uw opties bekijken om er zeker van te zijn dat alles in orde is en ook in overeenstemming is met de regels en voorschriften van het bedrijf. Neem hun vereisten door om er zeker van te zijn dat u in aanmerking komt en verzamel alle benodigde documenten.

📌 Hoe lang duurt het om mijn offerte te ontvangen?

Offertes worden in een paar uur gegeven, maar dat geldt niet als u probeert toegang te krijgen tot het fonds. Logischerwijs moet u alle benodigde documenten indienen om uw aanvraag in behandeling te kunnen nemen. Het belangrijkste is dat uw financiële profiel wordt herzien om er zeker van te zijn dat u over de middelen beschikt om het genoemde fonds terug te betalen.

Als uw inkomsten niet overeenkomen met het gevraagde bedrag, kan uw aanvraag worden verlaagd of zelfs afgewezen. Daarom is er bij Funding Circle geen garantie dat u het juiste bedrag krijgt.

📌 Is het verstandig om een minilening aan te vragen?

Het aanvragen van een minilening is een snelle manier om fondsen te krijgen om aan al uw behoeften te voldoen. Voor een ondernemer die kapitaal nodig heeft om een project te voltooien of om meer aanbod te krijgen, zorgen minileningen ervoor dat u dit gedaan krijgt zonder uitstel.

Het bedrag dat u kunt krijgen van een minilening is heel bemoedigend. Ten eerste, Funding Circle is niet bedoeld om u te helpen financieren uw start dus gedaan verwachten te veel. Secundaire, moet u rekening houden met het feit dat er geen onderpand in rekening worden gebracht, maar dit gaat ten koste van u het betalen van een hogere rente.

Contactinformatie van het bedrijf FUNDING CIRCLE
Officiële site / Homepage www.fundingcircle.com
Adres Funding Circle Nederland B.V. Strawinskylaan 3075 Atrium 1077 ZX Amsterdam Nederland
Telefoon 020 24 16 885

Beoordelingen over FUNDING CIRCLE 2

5,0
2 beoordelingen
Schrijf feedback

De financieringscirkel is snel, betrouwbaar en met zeer ervaren medewerkers. Dit is wat je nodig hebt als je snel geld nodig hebt om een grote zakelijke deal te sluiten

Alfie de medewerker die mijn verzoek heeft behandeld, heeft alles uitgezocht en mijn lening in slechts drie dagen afgerond. Was onder de indruk van hun service en zou iedereen aanbevelen

Nieuwe beoordeling

Snelheid van afgifte
Verplicht om in te vullen
Naam
Verplicht om in te vullen
E-mail
Verplicht om in te vullen
Uw feedback
Verplicht om in te vullen
Verplicht om in te vullen