Lening aan FRISIA

4.7
  • Doe een aanvraag
  • Wacht op antwoord
  • Ontvang geld
Leningsvoorwaarden in FRISIA
Hoeveelheid van 100 tot 100000 €
Beoordeel van 5.9 tot 6.8%
Termijn van 365 tot 3600 dagen
Leeftijd, jaren van 23 jaar oud
Snelheid van verwerking van aanvraag 1 dag
Snelheid van uitbetaling 1-2 dagen
Werkschema De klok rond

Inhoud

Mogelijkheden voor snel geld lenen bij Frisia

Inmiddels is dit een bekende naam die verschillende leningen aanbiedt. Bij Frisia gaat in principe alles online. Het voordeel hiervan is dat je snel en eenvoudig kunt berekenen hoeveel een lening kost. Ook zie je snel wat de exacte mogelijkheden zijn. Je kunt op frisia.nl een offerte aanvragen of contact zoeken met de klantenservice.

Wat deze partij feitelijk doet is bemiddelen tussen iemand die een lening wil afsluiten en bepaalde verstrekkers hiervan. Omdat men met verschillende andere partijen samenwerkt kunnen ze aan iedereen verschillende opties aanbieden. Voor iemand die een lening afsluit heeft dit als voordeel dat Frisia onafhankelijk is. Zo kun je er dus vanuit gaan dat je de lening krijgt die het beste voor jou is.

Wat voor kosten komen er bij een Frisia lening kijken?

Wanneer je overgaat tot het afsluiten van een krediet is het goed om te weten welke kosten hier allemaal bij komen kijken. Lenen is natuurlijk niet gratis. Daarom is het goed om een lening te vinden die bij je past en waarvoor je niet teveel rente hoeft te betalen. Zo heb je bij Frisia lenen met een persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Het is gelukkig makkelijk een berekening te maken. Je kunt op de Frisia website precies invullen wat voor lening je wilt, wat de looptijd moet zijn en het gewenste bedrag. Daarna krijg je een overzicht van een aantal aanbieders zodat je diegene kunt kiezen de je de beste aanbieding doet. Sommige leningen beginnen al bij een rente van 3.9%. Hieronder zie je een klein voorbeeld van wat de kosten kunnen zijn voor een Frisia persoonlijke lening voor verschillende bedragen met een looptijd van 10 jaar. Uiteraard is dit slechts een rekenvoorbeeld en kunnen echte tarieven verschillen.

Totale leenbedrag Bedrag per termijn Totaal te betalen
10000 euro 106 euro 60269 euro
20000 euro 205 euro 36161 euro
30000 euro 301 euro 24658 euro
50000 euro 502 euro 12719 euro

Welke algemene voorwaarden zijn van kracht?

Vele aanbieders van leningen hebben voorwaarden waaraan voldaan moeten worden. Zo is de minimumleeftijd vaak vastgesteld op 18 of 21 jaar, en de maximumleeftijd op 69 of 75 jaar. Dit beperkt het risico voor de verstrekker van het krediet. Alleen als aan deze voorwaarden wordt voldaan kan de eerste aanvraag succesvol aangevraagd worden. Vervolgens kan het afgesproken maandbedrag afgelost gaan worden.

Op welke manier kun je Frisia minilening aanvragen?

Mocht je een offerte willen omzetten in een aanvraag dan heb je daarvoor bepaalde papieren nodig. Frisia zal een identiteitsbewijs willen zien. Voor de meeste persoonlijke leningen en doorlopende kredieten zul je ook moeten kunnen overleggen dat je een inkomen hebt. Overige benodigdheden zijn een Nederlandse bankrekening en een naar waarheid ingevuld aanvraagformulier. Vaak staat het bedrag vervolgens binnen 24 uur op je rekening.

Persoonlijk inloggen bij Frisia

Na het overeenkomen van een krediet is het fijn als je alles terug kunt lezen. Gelukkig is bij Frisia inloggen zo geregeld. Nadat je een account aanmaakt wanneer je een offerte of lening hebt aangevraagd is dit de online omgeving waarin alles geregeld kan worden. Voor allerlei aanpassingen kun je hier terecht.

Deze omgeving heet mijn Frisia, een plek waarop je al jouw gegevens samen kunt vinden. Hier kun je terecht om wijzigingen door te voeren of andere dingen aan te passen. Maar ook als je een deel van jouw krediet eerder af wilt betalen kun je hier precies zien hoe je dit moet doen.

Welke ervaringen hebben andere leners?

Wanneer we bekijken wat andere mensen vinden van Frisia blijken de meningen eensgezind. Vele honderden mensen hebben al eens een beoordeling gegeven. Al die mensen zijn over het algemeen zeer tevreden. Een goed teken dus wat betreft de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Er worden verschillende voordelen genoemd en hier en daar een nadeel. Je ziet ze hier nog eens op een rijtje:

Voordelen:

  • Verschillende soorten leningen om uit te kiezen
  • Eenvoudig alles terugzien en aanpassen op mijn Frisia
  • Keuze uit verschillende verstrekkers
  • Het bedrijf geeft onafhankelijk advies

Nadelen:

  • De lening wordt niet direct bij deze partij afgesloten
  • Frisia geld lenen kost geld omdat er rente over de leningen berekend wordt

Contact

Er zijn verschillende manieren om met Frisia contact op te nemen. Men heeft geen kantoor in grote steden als Amsterdam of Rotterdam, maar is wel makkelijk te bereiken. Je kunt als klant, of wanneer je interesse hebt in een product, altijd bellen of een email sturen. Hieronder zie je de contactgegevens:

Frisia Financieringen Onder de Toren 34 8302 BV Emmeloord email: info@frisia.nl

Telefoon: 088 777 2333 (op werkdagen tussen 08-30 en 17:30 bereikbaar)

Veelgestelde vragen

📌 Wat voor soorten leningen zijn er?

Als je een krediet af wilt gaan sluiten bij Frisia zijn er meerdere mogelijkheden. Dit heeft zo zijn voordelen, want je kunt dus kiezen wat het beste voor je is. Je hebt de keuze uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Een andere optie die wordt aangeboden is een WOZ krediet. Deze is echter alleen af te sluiten voor woningeigenaren.

📌 Welke documenten heb ik nodig?

Indien je aan alle voorwaarden voldoet is het vrij eenvoudig om een overeenkomst aan te gaan. Alles wat je nodig hebt zijn een aantal documenten waar normaal gesproken iedere landgenoot over beschikt. Zo moet je onder andere een legitimatiebewijs doorgeven, een BSN nummer en moet je beschikken over een bankrekening in Nederland.

📌 Is het mogelijk om eerder Frisia lening af te lossen?

Het kan zomaar zo zijn dat je een lening hebt afgesloten en daarna een kleine meevaller hebt. Als gevolg hiervan is het mogelijk om het bedrag was nog open staat sneller af te lossen. Alles wat hiervoor maar gedaan hoeft te worden is een overschrijving. Mocht het zo zijn dat je hele grote delen of zelfs de hele lening eerder kan terugbetalen, dan is dit geen enkel probleem.

📌 Kan ik deze partij als betrouwbaar beschouwen?

Om er zeker van te zijn dat je met een legitieme partij in zee gaat is het altijd handig wat recensies te lezen. Wanneer je goed onderzoek doet op het internet zul je merken dat de meningen wat betreft Frisia over het algemeen goed zijn. Er vinden geen rare praktijken plaats waardoor mensen hier met een gerust hart hun krediet kunnen verkrijgen.

📌 Mag ik eerst een offerte aanvragen?

Dit kan uiteraard. Het is altijd mogelijk om eerst een offerte aan te vragen en zo te kijken wat de mogelijkheden zijn. Dit is overigens geheel vrijblijvend. Wanneer de aanbieding die hier uitkomt dus niet naar tevredenheid is, kun je deze zonder probleem laten vervallen, Wil je wel verder gaan, dan is dit zo geregeld.

Contactinformatie van het bedrijf FRISIA
Officiële site / Homepage www.frisia.nl
Adres Frisia Financieringen Onder de Toren 34 8302 BV Emmeloord

Beoordelingen over FRISIA 3

4,7
3 beoordelingen
Schrijf feedback

Ik vond het moeilijk om te bepalen welke persoonlijke lening nu het beste voor mij was. Maar bij Frisia was het makkelijk om te kijken naar verschillende bedragen en looptijden, waardoor alles overzichtelijk werd en ik snel een offerte kon maken. Daarna koos ik de beste optie voor mijn wensen en heb ik ontzettend snel de lening gelijk kunnen afsluiten.

Nadat ik verschillende aanbieders had vergeleken kon ik snel een conclusie trekken. Bij Frisia geld lenen leek mij veruit de beste optie en dus heb ik alles in orde gemaakt. Ik had de financiering snel nodig om bepaalde aankopen te kunnen doen. Na het invullen van de aanvraag kwam het dus goed uit dat ik mijn bedrag snel ontving. Alles ging wat dat betreft buitengewoon makkelijk.

Allereerst heb ik goed mijn opties afgewogen om te bekijken wat voor soort lening ik wilde gaan afsluiten. Daarna maakte ik mijn besluit om een persoonlijke lening aan te gaan en was alles supersnel geregeld. Het geld was er bijna meteen zodat ik niet hoefde te wachten. Ik ben er enorm mee geholpen. Daar komt bij dat het rentepercentage erg aantrekkelijk is.

Nieuwe beoordeling

Snelheid van afgifte
Verplicht om in te vullen
Naam
Verplicht om in te vullen
E-mail
Verplicht om in te vullen
Uw feedback
Verplicht om in te vullen
Verplicht om in te vullen