Lening aan DE-LENINGMAKELAAR

5.0
  • Doe een aanvraag
  • Wacht op antwoord
  • Ontvang geld
Leningsvoorwaarden in DE-LENINGMAKELAAR
Hoeveelheid van 5000 tot 150000 €
Beoordeel van 4.1 tot 4.5%
Termijn van 1680 tot 4470 dagen
Leeftijd, jaren van 21 jaar oud
Snelheid van verwerking van aanvraag 30 minuten
Snelheid van uitbetaling 1-2 dagen
Werkschema De klok rond

Inhoud

Snel Geld lenen bij Leningmakelaar

De Leningmakelaar is een intermediair op het gebied van het verstrekken van leningen. Ze doen dit door consumenten online leningen te laten afsluiten waarbij ze een aantal aanbieders kunnen vergelijken. De Leningmakelaar maakt onderdeel uit van A-Krediet Financiële Diensten.

De leningmaker biedt op de eerste plaats persoonlijke leningen aan. Daarnaast wordt er ook een doorlopend krediet aangeboden. Je bespreekt met het bedrijf op voorhand binnen welke termijn je het geleende bedrag weer terug moet betalen, wat je aan rente betaalt en wat daarmee de totale kosten zijn.

Bij de Leningmakelaar kun je op een veilige manier online geld lenen. Het bedrijf beschikt namelijk over de nodige certificeringen waardoor je gegarandeerd bent van een eerlijke handelswijze.

De kosten bij een lening van De leningmakelaar

Bij de Leningmakelaar kun je kleine bedragen maar ook hogere bedragen tot wel 150.000 euro. Op dit moment kun je al geld lenen bij de bedriif met een rentepercentage vanaf 4,1%. Een doorlopend krediet ontvang je met een rente vanaf 4,4%. De maximale duur van de lening is wel 10 jaar (120 maanden). Ook een krediet kan voor een langere tijd worden aangegaan.

Als jij bijvoorbeeld een nettosalaris hebt van 1600 euro en jou partner heeft dat ook en je betaalt daarbij een hypotheek van 600 euro dan kun je in totaal een bedrag lenen van wel 60.450,00 euro.

De voorwaarden voor een Leningmakelaar lening

Een eerste aanvraag voor een lening kun je eenvoudig doen via de website van de kredietverstrekker. Je kunt dan al binnen korte tijd een offerte in je e-mail verwachten. Als je daarmee akkoord gaat kan het geld snel op je rekening staan. De hele procedure zou in ieder geval zeker binnen een week rond moeten zijn. Zoals bij de meeste leningen zul je natuurlijk bepaalde garanties moeten kunnen verstrekken als het gaat om het inkomen en eventueel dat van jouw partner. De betalingsregeling wordt duidelijk vermeld bij het afsluiten van de lening.

Hoe kan ik nu precies een lening bij De Leningmakelaar aanvragen?

Het aanvragen van een lening bij dit bedrijf begint met het doen van een online aanvraag. Voordat u kunt aanvragen, zijn er bepaalde documenten die u moet verstrekken: personeel ID, bankafschrift en Post-dated cheque. Op basis van de aangeleverde informatie zal De Leningmakelaar vervolgens beoordelen of je ook daadwerkelijk in aanmerking komt voor de door jou aangevraagde lening.

Inloggen bij de leningmakelaar

Bij de Leningmakelaar inloggen is vooralsnog geen optie. Een Leningmakelaar mijn omgeving wordt namelijk niet aangeboden op de website van het bedrijf. Betalingen worden elke maand automatisch verwerkt en worden altijd inzichtelijk aan je gemaakt. Mocht je twijfels hebben dan kun je uiteraard ook altijd even contact opnemen met de klantenservice.

Ervaringen van gebruikers

We hebben een aantal zaken voor je op een rij gezet:

  • De Leningmakelaar geeft je de mogelijkheid om leningen te vergelijken, zodat je zeker weet dat je bij de goedkoopste uit bent.
  • Je kunt hier hoge bedragen lenen – tot wel een ton.

Dan nog een enkel nadeel van dit bedrijf: De Leningmakelaar bied je de mogelijkheid om zeer hoge bedragen te lenen. Dit kan jou er misschien toe verleiden om te veel te lenen. Zorg dat je verantwoord bezig blijft.

Een aantal belangrijke vragen en antwoorden over Leningmakelaar

📌 Zou ik ook mijn bestaande leningen moet oversluiten naar dit bedrijf?

Ja, hoor dat is zeker een optie. Het bedrijf biedt daarvoor zelfs een gratis oversluitservice aan. Het is natuurlijk altijd aan te bevelen om je leningen onder te brengen bij 1 bedrijf. Je kunt daarbij onder andere voordeel verkrijgen met het verlagen van de betalen rente en eventuele andere voorwaarden.

📌 Kan ik hier ook als ondernemer geld lenen?

Bij de Leningmakelaar kun je leningen vergelijken van wel 30 verschillende kredietverstrekkers. Daar zitten uiteraard ook bedrijven tussen die zakelijke leningen en kredieten verstrekken aan ondernemers. Vaak moet je daarvoor wel aan extra voorwaarden voldoen. Tegelijkertijd kun je dan wel vaak meer geld lenen.

📌 Hoe lang duurt het voordat ik een offerte in mijn mailbox kan ontvangen?

Een online offerte kun je vaak al binnen een paar minuten in je mailbox ontvangen. Zo weet je direct waar je aan toe bent. De vrijblijvende offerte bindt jou uiteraard nog niet, daarvoor zal je eerst akkoord moeten gaan. Als je dat gedaan hebt dan kun je het geleende bedrag snel op je bankrekening verwachten.

📌 Is het wel verstandig om op deze manier hier in een lening aan te vragen?

Zoals we al zeiden kun je bij de Leningmakelaar ook als particulier zeer hoge bedragen lenen. Zorg uiteraard altijd dat je nooit meer moet lenen dan dat je ook daadwerkelijk kunt terugbetalen. Mocht je twijfelen, overleg dan even met de kredietverstrekker zelf. Ook zij kennen een verantwoordelijkheid als het gaat om het aanbieden van verantwoordelijke leningen.

📌 Hoe werkt dit bedrijf nu precies?

De leenmakelaar is zelf geen kredietverstrekker, maar het functioneert als intermediair waarbij je dus leningen kunt vergelijken en zo de goedkoopste en beste optie kunt vinden. Er kunnen hier in totaal wel 30 kredietverstrekkers worden vergeleken. Je kunt de lening overigens wel direct bij het bedrijf afsluiten.

Contactinformatie van het bedrijf DE-LENINGMAKELAAR
Officiële site / Homepage www.de-leningmakelaar.nl
Adres Parkweg 121 6717 HP Ede
Telefoon 0318 452452

Beoordelingen over DE-LENINGMAKELAAR 2

5,0
2 beoordelingen
Schrijf feedback

De Leningmakelaar gaf mij de mogelijkheid om snel persoonlijk geld te kunnen lenen. De mogelijkheid om te kunnen vergelijken helpt je echt om de beste deal te scoren. Ook over de service ben ik erg te spreken en je krijgt duidelijk te zien wat de lening je zal kosten. Mocht ik weer eens krap komen te zitten, dan weet ik de Leningmakelaar zeker weer te vinden.

Mijn auto ging stuk en ik moest eigenlijk zo snel mogelijk een nieuwe. Dat betalen kon ik niet, maar maandelijks aflossen gelukkig wel. Het geld kon ik gelukkig lenen bij de Leningmakelaar. Die hielp mij snel aan een lening, waarbij ik uit verschillende geldverstrekkers kon kiezen. Al met ben ik snel geholpen en erg tevreden. De leningmakelaar is daarmee dus een echte aanrader die mensen in financiële nood snel kan helpen.

Nieuwe beoordeling

Snelheid van afgifte
Verplicht om in te vullen
Naam
Verplicht om in te vullen
E-mail
Verplicht om in te vullen
Uw feedback
Verplicht om in te vullen
Verplicht om in te vullen