In verband met COVID-19 gingen we in de externe modus

Onze topprioriteit is de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers. Coronavirus COVID-19 verandert in een wereldwijd gezondheidsprobleem, dus vroegen we alle werknemers om thuis te werken. We hopen de risico's voor onze werknemers te verminderen en de kans op verspreiding van het virus te verkleinen.

Er zijn bij onze medewerkers geen bevestigde gevallen van infectie of vermoede infectie met COVID-19. Uit voorzorg introduceren we de hierboven beschreven maatregelen.

We begrijpen dat deze maatregelen ongemakkelijk kunnen zijn, maar we zijn van mening dat dit de juiste actie is om de gezondheid en het welzijn van onze werknemers te beschermen, terwijl we ons toch in staat stellen onze missie te blijven vervullen.

Als toonaangevend technologiebedrijf zijn we goed voorbereid om door te gaan met het verstrekken van alle benodigde informatie aan onze klanten terwijl we in een externe werkomgeving werken, zodat onze klanten het verschil niet merken. De service is zoals gewoonlijk beschikbaar.