Lening aan B2BUSINESSLENING

4.5
  • Doe een aanvraag
  • Wacht op antwoord
  • Ontvang geld
Leningsvoorwaarden in B2BUSINESSLENING
Hoeveelheid van 2000 tot 100000 €
Beoordeel van 2.9 tot 6%
Termijn van 182 tot 547 dagen
Leeftijd, jaren van 18 jaar oud
Snelheid van verwerking van aanvraag 1 werkdag
Snelheid van uitbetaling 2 werkdagen
Werkschema De klok rond

Inhoud

Snel Geld lenen bij B2Businesslening

B2Businesslening is internationaal actief in onder andere Zweden, Finland en Denemarken, maar er is dus ook B2businesslening NL . Het bedrijf focust zich op het bieden van zakelijke leningen. Het bedrijf is onderdeel van de bekende Ferratum Group. Dat is 1 van de grootste financieringsorganisatie. Je kunt hier digitaal snel een zakelijke lening aanvragen.

Bij B2Businesslening kun je als MKB-ondernemer bedragen lenen van tussen de 2.000 en de 100.000 euro. De looptijd is tot 18 maanden. Er wordt geen zakelijk onderpand gevraagd, uitsluitend een persoonlijke garantsteller.

Zoals we al zeiden valt B2Businesslening onder 1 van de grootste kredietverstrekkers. Dat zal klanten toch een veilig gevoel geven en dat is terecht. Het bedrijf valt onder het toezicht van de autoriteit Financiële Markten. Ook jouw privacy wordt goed gewaarborgd door de strenge Europese wetgeving die in Nederland uiteraard ook van toepassing is.

De kosten van een lening bij B2Businesslening

Er worden bij B2Businesslening zakelijke leningen aangeboden. Deze leningen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om apparatuur te kopen, nieuwe werknemers aan te nemen of de bedrijfscapaciteiten te vergroten. De looptijd is tot 18 maanden. Er kunnen bedragen worden geleend van 2.000 euro tot 100.000 euro. Op de website zie je wat de kosten zijn bij elk bedrag en wat je aan rente zult betalen. De rente is gemiddeld zo’n 2.9%, maar wordt berekend op basis van jouw individuele situatie. Zo kun je goed inzicht krijgen in de totale kosten van je lening.

De belangrijkste voorwaarden voor een lening

Dit zijn de belangrijkste voorwaarden waar je aan moet voldoen om een rekening te kunnen krijgen:

  • Je moet minimaal 18 jaar oud zijn.
  • Je moet beschikken over een KVK-nummer
  • Je moet een persoonlijke garantstelling kunnen verkopen
  • Jouw bedrijf moet in principe onder het MKB vallen.

In een persoonlijk gesprek met deze zakelijke dienstverlener kun je een persoonlijk betaalschema vaststellen.

Zo kun je een zakelijke lening aanvragen

Het is bij B2Business mogelijk om eenvoudig online een aanvraag in te dienen voor een zakelijke lening. De aanvraag kan binnen een paar minuten geregeld zijn. Ook kun je ervoor kiezen om een persoonlijk gesprek aan te gaan met dit bedrijf waarbij je jouw persoonlijke wensen kunt bespreken. Bij de online aanvraag zul je om te beginnen een aantal persoonlijke gegevens moeten invullen en ook wat informatie over jouw bedrijf. Na de aanvraag zal er snel contact met je opgenomen worden en de deal kan dan snel rond zijn. Zo kan het geld dezelfde dag nog op je bankrekening staan.

Deze documenten zul je in ieder geval moeten uploaden voordat je een aanvraag voor een lening kunt indienen:

  • Een vorm van ID, bijvoorbeeld een paspoort.
  • Een uittreksel KVK, zodat je kunt bewijzen dat je een bedrijf hebt.
  • Het bewijs van jouw persoonlijke garantstelling.

Zo kun je inloggen bij B2Business leningen

Als je een account bij dit bedrijf aanmaakt dan kun je direct zien wat voor leningen je nog hebt openstaan en hoeveel je al van je lening hebt afbetaald. Bij B2businessleningen inloggen is erg eenvoudig en in de B2business Mijn omgeving vind je direct al jouw informatie.

Hoe zit het met de ervaringen met B2Business lening?

Uiteraard hebben we even wat onderzoek gedaan op het internet en we zien dan dat de ervaringen van ondernemers met B2Business leningen over het algemeen goed zijn. Er wordt onder andere gesproken over de goede klantenservice van het bedrijf. Ook het feit dat je het geld snel op je bankrekening hebt staan is positief.

Het grootste voordeel van dit bedrijf is dat je geen zakelijk onderpand hoeft af te geven, maar dat een persoonlijke garantstelling voldoende is. Verder is het fijn dat het geld binnen 1 werkdag op je rekening hebt staan waardoor jij direct kunt beginnen met investeren.

Helaas kent dit bedrijf ook nadelen. Leningen worden uiteraard niet altijd toegekend en je zult altijd met je bedrijf aan strenge voorwaarden moeten voldoen.

Zo is de klantenservice bij B2Business geregeld

B2Business beschikt over een volwaardige klantenservice. Deze kan op verschillende manieren bereikt worden. Daarbij kun je onder andere denken aan een telefoonnummer dat vermeld wordt op de website. Ook kun je een e-mail sturen, waarbij er toegezegd wordt dat er binnen 12 uur gereageerd zal worden. Verder is er op de website van het bedrijf een uitgebreide vragen- en antwoordensectie te vinden.

De contactgegevens van B2Business

B2Business lening lijkt geen adres te hebben in Nederland. Wel wordt er een adres in Zweden vermeld, te weten:

Wennerbergsgatan 10

112 58, Stockholm, Sweden.

Er is wel een Nederlands telefoonnummer, te weten:

020-7975825

Ook kun je een e-mail sturen via:

support@b2businesslening.nl

Dit zijn een aantal veel gestelde vragen over B2Business lening

📌 Hoe zit het met de betrouwbaarheid van B2Business lening?

We zeiden het hierboven even al, achter B2Business lening zit een internationaal bekende kredietverstrekker. Je kunt er hier daarom zeker van zijn dat jouw aanvraag netjes volgende de Europese regels verloopt. Of course, the lender will also consider whether you can take out a certain loan, but you also have a responsibility in this regard.

📌 Hoe kan ik een lening aanvragen bij B2Business lening?

De aanvraag voor een zakelijke lening bij dit bedrijf kan binnen een paar minuten geregeld zijn via de website. Je zult daarbij aan moeten geven hoeveel je wilt lenen en binnen welke periode je dat weer terug wilt betalen. Ook in een persoonlijk gesprek kun je de aanvraag voor een lening afronden.

📌 Hoe lang duurt het om de documenten bij elkaar te krijgen om een lening te kunnen aanvragen?

In principe hoeft dat niet lang te duren omdat het in de regel om documenten gaat die je toch al op zak zou moeten hebben, zoals een ID. Zoals we al zeiden kun je, bij een correcte aanvraag, het geld al binnen een dag op je rekening verwachten. Veel sneller kan het niet toch?

📌 Binnen hoeveel tijd kan ik het geld ook daadwerkelijk gaan investeren?

Als je de aanvraag compleet indient kan het een en ander in principe binnen een dag afgerond zijn. Ook het geld kun je binnen 1 werkdag op je rekening verwachten. Ook een offerte kun je snel verwachten. Meestal binnen een paar uur, soms al binnen een paar minuten.

📌 Hoe zit het met de mogelijkheden voor studenten om hier te lenen?

Er worden bij dit bedrijf uitsluitend zakelijke leningen verschaft. Dat bekent dus dat je, ook als student, minimaal zult moeten beschikken over een KVK-nummer. Omdat het hier uitsluitend om zakelijke leningen gaat is er in principe geen sprake van een BKR-notering.

Contactinformatie van het bedrijf B2BUSINESSLENING
Officiële site / Homepage www.b2businesslening.nl
Adres B2 BusinessLening, Zakelijke leningen, Wennerbergsgatan 10, 112 58 Stockholm, Sweden
Telefoon 0207975825

Beoordelingen over B2BUSINESSLENING 2

4,5
2 beoordelingen
Schrijf feedback

Bij B2Business lening kon ik terecht toen ik echt een financiële impuls voor mijn bedrijf nodig had. De online aanvraag is zo gedaan en het bedrijf is duidelijk over de kosten die je maakt bij het aangaan van een lening. Duidelijkheid en eenvoud dus bij dit bedrijf. Ik zou dit bedrijf van harte aanraden aan andere ondernemers.

Ik ben bij B2Business lening terecht gekomen omdat ik snel op zoek was naar een zakelijke lening voor mijn bedrijf. Voor mij was het erg positief dat het geld snel op mijn bankrekening stond, waardoor ik direct het geld kon inzetten binnen mijn bedrijf. Ook het aflossen van de lening is naar alle tevredenheid verlopen.

Nieuwe beoordeling

Snelheid van afgifte
Verplicht om in te vullen
Naam
Verplicht om in te vullen
E-mail
Verplicht om in te vullen
Uw feedback
Verplicht om in te vullen
Verplicht om in te vullen