Lening aan ATLANTIS FINANCIERS

4.5
 • Doe een aanvraag
 • Wacht op antwoord
 • Ontvang geld
Leningsvoorwaarden in ATLANTIS FINANCIERS
Hoeveelheid van 5000 tot 200000 €
Beoordeel van 2 tot 6%
Termijn van 180 tot 365 dagen
Leeftijd, jaren van 18 jaar oud
Snelheid van verwerking van aanvraag 48 uur
Werkschema De klok rond

Inhoud

Snel Geld lenen bij Atlantis Financiers

Atlantis Financiers is een zelfstandig bedrijf dat beursgenoteerd is. Het bedrijf is oorspronkelijk afkomstig uit het Brabantse Vught en heeft inmiddels vestigingen in Amsterdam, Den Bosch en in België. Daarnaast kun je hier dus ook online een zakelijke lening aanvragen.

Je kunt hier diverse leningen aanvragen, waaronder een krediet dat minimaal 5000 euro is. Er zijn geen vastgestelde maxima door het bedrijf als het om de lening gaat, al zul je natuurlijk altijd aan de voorwaarden moeten voldoen.

Qua betrouwbaarheid hoef je bij Atlantis Financiers geen zorgen te hebben. Zoals we al zeiden valt het bedrijf onder een Nederlandse beursgenoteerde onderneming, wat betekent dat het ook aan de strenge Nederlandse wetgeving gebonden is, onder andere wat betreft jouw privacy.

Grof gezegd worden er bij Atlantis Financiers drie verschillende bankproducten aangeboden. Daarbij kun je denken aan een Impuls Krediet, waarbij je direct een bedrag kunt ontvangen, mogelijkheden tot lease en een OndernemersKrediet. Dat laatste krijg je vanaf 5.000 euro. De looptijd is daarbij variabel. Via de website van het bedrijf kun je eenvoudig uitrekenen hoeveel je kunt lenen of hoeveel krediet je kunt krijgen. Je ziet dan ook direct wat. De rente zal dan ook direct zichtbaar worden, zodat je weet waar je aan toe bent.

Met het Impuls Krediet kun je alvast een voorschot krijgen op de door de klanten te betalen facturen. Zo kom je niet zonder cashflow komen te zitten. Je kunt tot 100% van de facturen alvast vergoed krijgen.

De kosten van een lening bij Atlantis Financiers

Mede omdat hier om zakelijke rekeningen gaat kun je hier hoge bedragen kenen. Tegelijkertijd kun je hier ook al een krediet afsluiten vanaf 5000 euro. Het bedrag dat je kunt lenen voor uitstaande facturen is uiteraard afhankelijk van de hoogte van facturen.

De rente wordt berekenend aan de hand van de hoogte van je lening en het actuele rentepercentage dat wordt vermeld door Atlantis Financier.

De looptijd is afhankelijk van wat je met de kredietverstrekker afspreekt. In principe biedt Atlantis Financiering leningen aan met flexibele looptijden.

Voorwaarden voor een Atlantis Financiers llening

Dit zijn belangrijke zaken om te onthouden:

 • Je moet met jouw bedrijf onder het MKB vallen.
 • Als het gaat om het Impuls Krediet, dan zullen de debiteurenrekeningen als onderpand dienen.
 • Je moet ouder dan 18 jaar zijn om een lening en/of krediet af te sluiten.
 • Je zult een persoonlijke garantstelling moeten afgeven.

Als het gaat om de betalingen van bijvoorbeeld het zakelijk krediet zul je met de kredietverstrekker een Atlantis Financiers treffen.

Voor de meeste bankproducten moet je een persoonlijk gesprek aanvragen met deze financierder. Alleen voor het zakelijk krediet is er de mogelijkheid om online een aanvraag in te dienen. Dat begint met het invullen van enige persoonlijke gegevens waarna je een keuze kunt maken over de looptijd en het bedrag. Ook word je dan op de hoogte gebracht van de actuele rente.

Je moet de volgende documenten in ieder geval bij je hebben om een Atlantis Financiers lening te kunnen aanvragen:

 • Een paspoort of ander legitimatiebewijs.
 • Een uittreksel van de kamer van koophandel.
 • Documentatie over je persoonlijke garantstelling.

AtlantisFinanciers inloggen

Bij Atlantis Financiers inloggen is erg eenvoudig. Je kunt bij dit bedrijf inloggen en zo een actueel overzicht krijgen van je betalingen en leningen in AtlantisFinanciers Mijn Account. Voor allerlei aanpassingen kun je hier terecht.

Atlantis Financiers ervaringen

Wij hebben even goed rondgekeken naar de online reviews over deze onderneming. Klanten zijn over het algemeen positief over hun Atlantis Financiers ervaringen. Klanten zijn tevreden over het feit dat er persoonlijk contact mogelijk is maar dat er ook zakelijk het een en ander mogelijk is.

De voordelen van deze kredietverstrekker

Werken met een kredietverstrekker als Atlantis Financers kent een aantal voordelen en nadelen. Hieronder zie je een klein overzicht van deze punten:

 • Geld staat snel op je bankrekening
 • Veel soorten aanvragen worden geaccepteerd
 • Er worden flexibele producten aangeboden
 • Men is betrokken bij jouw bedrijf

De klantenservice van deze organisatie

Bij vragen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Atlantis Financiers. Die kunnen op de eerst plaats telefonisch bereikt worden maar het kan ook modern via WhatsApp. Mocht je zelf het antwoord op een vraag willen vinden dan kan dit op de site zelf. Nog een manier om in contact te komen is door een email te sturen.

Veelgestelde vragen

📌 Hoe werkt het aanvragen van een lening bij Atlantis Financiers precies?

Je kunt online of door middel van een persoonlijk gesprek een lening aanvragen voor jouw bedrijf bij Atlantis Financiers. Op de website van het bedrijf zie je precies welke stappen je moet zetten om een aanvraag te doen. Je zult ook de nodige documenten moeten uploaden. Als je een correcte en volledige aanvraag indient kan het geld binnen een paar dagen op je bankrekening staan.

📌 Kan ik als student ook terecht bij Atlantis Financiers?

Om een zakelijke lening aan te vragen moet je minimaal beschikken over een KVK-nummer. Dat kun je natuurlijk ook aanvragen als student. Zoals gezegd worden er hier uitsluitend leningen verstrekt aan bedrijven. Een BKR-toetsing is daarmee niet aan de orde.

📌 Binnen hoeveel tijd kan ik een offerte verwachten?

Dat is uiteraard afhankelijk van de manier waarop e de aanvraag wilt indienen. Maar ook een persoonlijk gesprek kan vaak binnen een paar dagen geregeld worden. De offerte voor jouw zakelijke lening heb je doorgaans snel binnen. Online kan je deze al binnen een paar uur verwachten. Tijdens een persoonlijk gesprek kan er direct een persoonlijke offerte worden opgesteld.

📌 Is het wel verstandig voor mij om een zakelijke lening aan te vragen?

Dat kunnen wij moeilijk voor je beoordelen. De kredietverstrekker kijkt samen met jou wat een passend betaalschema is en wat voor bedrag je kunt lenen. Gebruik hoe dan ook altijd je gezonde verstand en wees je bewust van de kosten. Atlantis Financiers is een Nederlandse nv die dus valt onder de strenge Nederlandse wetgeving. Dat geeft een veilig gevoel.

Contactinformatie van het bedrijf ATLANTIS FINANCIERS
Officiële site / Homepage app.atlantisfinanciers.nl
Adres Verwersstraat 26, 's-Hertogenbosch
Telefoon +31 (0) 73 203 2127

Beoordelingen over ATLANTIS FINANCIERS 2

4,5
2 beoordelingen
Schrijf feedback

In mijn bedrijf zat ik steeds met problemen omdat klanten laat betaalden. Dankzij de mogelijkheden bij Atlantis Financiers kan ik deze tekorten nu tijdig financieren. Ik ben erg blij met de dienstverlening en kan het bedrijf zeker aanbevelen als het gaat om aanbieders van zakelijke leningen. Mocht ik opnieuw financiering nodig hebben dan zal ik zeker weer naar Atlantis Financiers stappen.

Ik kon bij Atlantis Financiers gelukkig snel geld lenen voor mijn bedrijf. De aanvraag verliep snel en omdat ik de nodige documenten had stond het geld snel op mijn bankrekening. De voorwaarden zijn redelijk en ik werd vriendelijk geholpen door de klantenservice. Al met al kan ik Atlantis Financiers dus van harte aanraden als zakelijk kredietverstrekker.

Nieuwe beoordeling

Snelheid van afgifte
Verplicht om in te vullen
Naam
Verplicht om in te vullen
E-mail
Niet gepubliceerd op de site
Verplicht om in te vullen
Uw feedback
Verplicht om in te vullen
Verplicht om in te vullen